Game Time: Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ, για την πρόκριση

Reading time3 λ

Για τη μάχη της Ανόρθωσης με τον ΑΠΟΕΛ, η Betsson παρέχει εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα.

14:05   Περθ Γκλόρι-Μέλμπουρν Βίκτορι             A-League Αυστραλίας

Η Περθ Γκλόρι ηττήθηκε εκτός έδρας από τη Μακάρθουρ (2-4), παρότι είχε προβάδισμα δύο τερμάτων στο ξεκίνημα, και παραμένει ουραγός. Δεν έχει νίκη στα 10 τελευταία παιχνίδια, ενώ δεν κέρδισε στους 7 τελευταίους εντός έδρας αγώνες.

Η Μέλμπουρν Βίκτορι πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Αντέλαϊντ Γιουνάιτεντ (1-0) και τώρα της δίνεται η ευκαιρία να βρεθεί στην τρίτη θέση. Είναι αήττητη στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις, δε έχασε στις 3 τελευταίες εξόδους της.

19:00   Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ                                     Κύπελλο Κύπρου

Η Ανόρθωση συνέτριψε τον ΑΠΟΕΛ (4-1) στο πλαίσιο του πρωταθλήματος και σκαρφάλωσε στην τέταρτη θέση της κατάταξης. Έδωσε τέλος σε ένα σερί 5 αγώνων δίχως νίκη σε όλες τις διοργανώσεις και πήρε την κατάλληλη ψυχολογική τόνωση στην προσπάθεια να ανατρέψει το 1-2 του πρώτου ματς για να προκριθεί στα ημιτελικά.

Ο ΑΠΟΕΛ καλείται να συνέλθει έπειτα από τη βαριά ήττα του Σαββάτου, η οποία τον διατηρεί 6 βαθμούς μακριά από την κορυφή. Το αήττητο σερί 5 παιχνιδιών αποτελεί παρελθόν, οι αναταράξεις εντός των τειχών είναι πολλές, ενώ θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το προβάδισμα του πρώτου αγώνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», όπου έχει χάσει και στις 5 τελευταίες επισκέψεις του.

20:00   Χάλεσερ-Φράιμπουργκ Β’                          3.Liga Γερμανίας

Η Χάλεσερ έφυγε ηττημένη από το Σααρμπρίκεν (1-2) και βρίσκεται μόλις 2 βαθμούς μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Έχει συνεχείς μεταπτώσεις, μετρώντας 4 νίκες στους 10 αγώνες μέσα στο 2022, αλλά έχασε μόλις 1 από τα 5 τελευταία εντός έδρας ματς.

Η Φράιμπουργκ Β’ έχασε εκτός έδρας από τη Φερλ (1-3) και παραμένει στα μισά της κατάταξης. Το αήττητο σερί 9 παιχνιδιών τερματίστηκε, ενώ δε φαντάζει και ιδιαίτερα πειστική μακριά από τη βάση της, αφού έχει κερδίσει μόλις 1 από τις 7 τελευταίες αναμετρήσεις.

20:00   Πίζα-Μπρέσια                                              Serie B Ιταλίας

Η Πίζα γνώρισε τη συντριβή από την Μπενεβέντο (1-5) και υποχώρησε στην τρίτη θέση. Χαρακτηρίζεται από σκαμπανεβάσματα το τελευταίο διάστημα, αλλά στην έδρα της είναι αήττητη στα 6 τελευταία ματς, μετρώντας 3 διαδοχικές νίκες.

Η Μπρέσια πέτυχε σημαντική νίκη επί της Βιτσέντζα (2-0) και βρίσκεται μόλις 2 βαθμούς μακριά από την πρώτη δυάδα. Αυτή ήταν η παρθενική επιτυχία της με τον Εουτζένιο Κορίνι στον πάγκο, δεν έχει ηττηθεί στα 4 τελευταία παιχνίδια, αλλά απέτυχε να κερδίσει στις 4 τελευταίες εξόδους της.

21:45   Ντανφέρμλιν-Ρέιθ Ρόβερς                           Championship Σκωτίας

Η Ντανφέρμλιν έχασε εκτός έδρας από την Ινβερνές (0-2) και παραμένει προτελευταία, με διαφορά 3 βαθμών από τον «βυθό» που οδηγεί στον απευθείας υποβιβασμό. Μόλις 1 νίκη έχει σημειώσει στα 8 τελευταία ματς, όμως, είναι αήττητη στα 5 εντός έδρας παιχνίδια της μέσα στο 2022.

Η Ρέιθ Ρόβερς κατέκτησε το Τσάλεντζ Καπ, επικρατώντας της Κουίν οφ Σάουθ στον τελικό (3-1). Παραμένει, όμως, ουραγός της κατηγορίας, με μόλις 1 νίκη στους 14 τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος. Πάντως, έχασε σε μόλις 1 από τις 5 εξορμήσεις της εντός του νέου έτους.