Game Time: Χάντερσφιλντ-Λούτον, με παρελθόν

Reading time3 λ

Η Betsson παρέχει πλήθος ευκαιριών για ποντάρισμα στο αμφίρροπο ματς της Χάντερσφιλντ με τη Λούτον.

20:00   Όσναμπρικ-Βερλ                      3.Liga Γερμανίας

Η Όσναμπρικ συμβιβάστηκε με την ισοπαλία στη μάχη με την Άιντραχτ Μπραουνσβάιγκ (1-1) και παραμένει 7 βαθμούς μακριά από την πρώτη τριάδα. Είναι αήττητη στους 3 τελευταίους αγώνες, αλλά κέρδισε μόλις 1 από τα 4 τελευταία εντός έδρας ματς.

Η Βερλ έκαμψε την αντίσταση της Φράιμπουργκ Β’ (3-1), αλλά βρίσκεται ακόμα εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Δεν έχει χάσει στις 3 τελευταίες αναμετρήσεις, στις οποίες πανηγύρισε 2 νίκες, ενώ στην τελευταία της έξοδο έδωσε τέλος σε ένα «μαύρο» σερί 11 παιχνιδιών δίχως νίκη.

20:00   Χάλμσταντ-Νόρμπι                   Superettan Σουηδίας

Η Χάλμσταντ πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή επιστροφή στο τελευταίο πεντάλεπτο κόντρα στην Έργκριτε και πήρε βαθμό στην πρεμιέρα (2-2). Ακόμα, πάντως, δεν έχει καταφέρει να γευτεί τη χαρά της νίκης στα 4 επίσημα παιχνίδια της σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Η Νόρμπι «λύγισε» την Ντάλκουρντ (1-0) και μπήκε με το… δεξί στο πρωτάθλημα. Δεν έχει χάσει στις 4 μέχρι τώρα υποχρεώσεις της σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχτισε από πέρυσι ένα σερί 3 διαδοχικών νικών μακριά από τη βάση της.

21:30   Μπρέσια-Πάρμα                       Serie B Ιταλίας

Η Μπρέσια απέσπασε ισοπαλία στην Πίζα (0-0), όμως, βρίσκεται πλέον 4 βαθμούς μακριά από την πρώτη δυάδα. Αν και είναι αήττητη εδώ και 5 αγώνες, έχει σημειώσει μονάχα 1 τρίποντο. Δεν έχει χάσει στα 8 τελευταία εντός έδρας ματς, με απολογισμό 3 νικών στα 4 τελευταία.

Η Πάρμα πέτυχε νίκη θρίλερ επί της Κόμο (4-3) και πλέον ελπίζει για τα πλέι-οφ, αφού βρίσκεται 5 πόντους μακριά από την οκτάδα. Διατηρεί ένα αήττητο σερί 9 αγώνων, δεν έχει χάσει στις 4 τελευταίες εξορμήσεις της, έχοντας κερδίσει στις 2 πιο πρόσφατες.

21:45   Χάντερσφιλντ-Λούτον              Championship Αγγλίας

Η Χάντερσφιλντ πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Χαλ (1-0), παίζοντας για ένα ημίχρονο με παίκτη περισσότερο. Διέκοψε μια… κακοδαιμονία 4 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, διατηρείται στην τρίτη θέση, αλλά κέρδισε μόλις 4 από τα 10 τελευταία εντός έδρας ματς.

Η Λούτον περιορίστηκε στην ισοπαλία στο Πιτέρμπορο (1-1) και παραμένει στο τέταρτο σκαλοπάτι. Δεν έχει ηττηθεί στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις, αν και μετρά 2 σερί ισοπαλίες, είναι αήττητη στις 3 τελευταίες εκτός έδρας αποστολές της, ενώ την ευνοεί το παρελθόν, αφού δεν έχει χάσει από τη Χάντερσφιλντ από το 2008.

21:45   Παρί-Ντιζόν                               Ligue 2 Γαλλίας

Η Παρί έπεσε θύμα ανατροπής στην έδρα της πρωτοπόρου Τουλούζ (1-2) και πλέον βρίσκεται στην τρίτη θέση. Απέχει από τις νίκες στους 3 τελευταίους αγώνες, αλλά διατηρεί αήττητη την έδρα της στα 12 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος.

Η Ντιζόν επιβλήθηκε στο φινάλε της Γκρενόμπλ (1-0), αξιοποιώντας το αριθμητικό της πλεονέκτημα στα τελευταία 21 λεπτά. Σκαρφάλωσε στο ένατο σκαλοπάτι, πολύ μακριά όμως από τη ζώνη των πλέι-οφ, χάρη στο σερί 5 ματς δίχως ήττα. Δεν κέρδισε, πάντως, στις 5 τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις.