Game Time: Λουκέρνη-Γκρασχόπερς, με φούρια

Reading time3 λ

H Betsson δημιούργησε σπουδαίες προσφορές για live στοίχημα στο ματς της Λουκέρνης με τη Γκρασχόπερς.

13:00   Γιοκοχάμα Μαρίνος-Σανφρέσε Χιροσίμα     JLeague Cup Ιαπωνίας

Η Γιοκοχάμα Μαρίνος «υπέκυψε» στο ένατο λεπτό των καθυστερήσεων στην έδρα της Καβασάκι Φροντάλε (1-2), όμως, παραμένει στην κορυφή της J-1 League. Καλείται να ανατρέψει την ήττα με 3-1 στο πρώτο παιχνίδι, αν και δε βρίσκεται σε ιδανική κατάσταση. Ωστόσο, μετρά 3 διαδοχικές νίκες στο «άντρο» της δίχως να δεχτεί γκολ.

Η Σανφρέσε Χιροσίμα πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Κασίμα Άντλερς (2-0) και βρίσκεται 6 βαθμούς μακριά από την πρώτη τριάδα. Θέλει να υπερασπιστεί το σκορ του πρώτου αγώνα και να βρεθεί στα ημιτελικά του θεσμού, όντας αήττητη στις 3 τελευταίες εξορμήσεις της για όλες τις διοργανώσεις.

13:00   Σουγόν-Γεονμπούκ Μότορς                                          K League 1 Νότιας Κορέας

Η Σουγόν σημείωσε μια σημαντική νίκη στο τοπικό ντέρμπι με τη Σουγόν Μπλουγουίνγκς (4-2) και διατηρείται στην εξάδα. Μοιάζει σε θετικό αγωνιστικό μονοπάτι, όντας αήττητη στα 3 τελευταία ματς στα οποία σημείωσε 7 γκολ.

Η Γεονμπούκ Μότορς περιορίστηκε στην ισοπαλία στη μάχη κορυφής με την Ουλσάν (1-1) και διατηρήθηκε σε απόσταση 6 βαθμών από το ρετιρέ. Μοιάζει σε μια μικρή κάμψη, αφού κέρδισε μόλις 2 από τα 5 τελευταία παιχνίδια της κι αυτά εντός έδρας.

19:00   Γερβ-Οντ                                                            Κύπελλο Νορβηγίας

Η Γερβ υπέστη οδυνηρή ήττα στο Χάουγκεσουντ (1-3) και πλέον βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση στη μάχη της παραμονής, όντας προτελευταία. Διάγει μια κάκιστη περίοδο, με απολογισμό 5 διαδοχικές ήττες και το Κύπελλο φαντάζει ως μια καλή ευκαιρία για… ανάταση.

Η Οντ διαλύθηκε από την πρωταθλήτρια Μπόντο Γκλιμτ (0-7). Συνεχίζεται η βαθμολογική της… κατάβαση, αφού δεν έχει καταφέρει να νικήσει στους 5 τελευταίους αγώνες, στους οποίους υπέστη 3 ήττες. Ωστόσο, κέρδισε στην έδρα της Γερβ φέτος στο πλαίσιο του πρωταθλήματος (1-0).

20:00   Βάλντχοφ Μανχάιμ-Άουε                                 3.Liga Γερμανίας

Η Βάλντχοφ Μανχάιμ ήρθε ισόπαλη στο… θρίλερ με τη Φερλ (2-2), αφού πήρε προβάδισμα στο 90ο και ισοφαρίστηκε στο 95ο λεπτό. Είναι αήττητη στα 3 επίσημα παιχνίδια της ως τώρα και θέλει να διευρύνει το σερί 3 νικών που διατηρεί στην έδρα της, συμπεριλαμβανομένης της περασμένης σεζόν.

Η Άουε συμβιβάστηκε με την ισοπαλία απέναντι στην Όσναμπρικ (1-1). Δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στα 3 πρώτα ματς της σεζόν, δεχόμενη σε όλα γκολ. Μετρά 2 «μοιρασιές» στις ισάριθμες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

20:00   Λουκέρνη-Γκρασχόπερς                                  Super League Ελβετίας

Η Λουκέρνη σημείωσε μια τεράστια νίκη στο Λουγκάνο (2-1). Αήττητη και με απολογισμό 4 βαθμών στους 2 πρώτους αγώνες της σεζόν, τους οποίους έδωσε εκτός έδρας, θέλει να αξιοποιήσει το «σπίτι» της, όπου έχει χτίσει ένα αήττητο σερί 6 αγώνων στο φινάλε της περασμένης σεζόν.

Η Γκρασχόπερς επιβλήθηκε της Σεν Γκάλεν (3-2), αν και βρέθηκε με δύο γκολ στην πλάτη στα πρώτα 12 λεπτά. Φουριόζα, με απολογισμό 7 βαθμών στα 3 πρώτα ματς, έχει την ευκαιρία να βρεθεί μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας, αν δώσει τέλος στη δυσμενή επίδοση των 4 εκτός έδρας αναμετρήσεων δίχως νίκη.