Game Time: Χαμ Καμ-Τρόμσο, όπλο το παρελθόν

Reading time3 λ

Σπουδαίες προσφορές για στοίχημα δημιούργησε η Betsson για το ματς της Χαμ Καμ με την Τρόμσο.

14:30   Χενάν Σονγκσάν Λόνγκμεν-Βουχάν Θρι Λάιονς  Super League Κίνας

Η Χενάν Σονγκσάν Λόνγκμεν ηττήθηκε από τη Μεϊζού Χάκα (0-1), παίζοντας για 77 λεπτά με παίκτη λιγότερο. Βρέθηκε 8 βαθμούς μακριά από την κορυφή, αφού απώλεσε ένα νικηφόρο σερί 4 αγώνων.

Η Βουχάν Θρι Λάιονς επικράτησε εύκολα της Γκουοάν Πεκίνου (5-1) και συνεχίζει να φιγουράρει στην κορυφή. Θα επιδιώξει να αυξήσει στους 4 βαθμούς τη διαφορά από τη δεύτερη Σαντόνγκ Ταϊσάν, με όπλο την εκπληκτική της κατάσταση, η οποία τη διατηρεί αήττητη μετά από 12 ματς, με απολογισμό 11 νίκες.

19:00   Χαμ Καμ-Τρόμσο                                                    Κύπελλο Νορβηγίας

Η Χαμ Καμ «έσωσε» στην εκπνοή τον βαθμό απέναντι στη Βαλερένγκα (1-1), αλλά παραμένει μια ανάσα μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Συμπλήρωσε 7 αγώνες δίχως νίκη, δεν έχει κερδίσει στα 4 τελευταία εντός έδρας ματς, αλλά θα προσπαθήσει να βρεθεί μετά από 4 χρόνια στην τέταρτη φάση του Κυπέλλου.

Η Τρόμσο πήρε τους τρεις βαθμούς κόντρα στην Κρίστιανσουντ (2-1) κι αναρριχήθηκε στην ένατη θέση. Βρίσκεται σε θετική συγκυρία, όντας αήττητη στα 4 τελευταία παιχνίδια, όμως, δεν έχει κερδίσει στις 4 τελευταίες εξορμήσεις της. Πάντως, δεν έχει χάσει από τη Χαμ Καμ εδώ και 16 χρόνια, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

20:00   Βέιλε-Νέστβεντ                                                        1.Division Δανίας

Η Βέιλε πανηγύρισε μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Φρεντερίτσια (1-0) και παραμένει ισόβαθμη με τη Σοντερίσκε στην κορυφή. Εντυπωσιακό το ξεκίνημά της, αφού έχει το απόλυτο με 4 επιτυχίες σε ισάριθμες αγωνιστικές, στις οποίες έχει δεχτεί μονάχα 1 γκολ.

Η Νέστβεντ απέσπασε ισοπαλία από τη Φρέμαντ Άμαγκερ (0-0) και βρίσκεται στην πέμπτη θέση. Αήττητη μετά από 4 αναμετρήσεις, στις οποίες έχει σημειώσει 2 νίκες, ενώ έχει καταφέρει να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της στους 3 τελευταίους αγώνες.

20:00   Κολούμπαρα-Ραντνίτσκι Νις                                 Super Liga Σερβίας

Η Κολούμπαρα πήρε βαθμό κόντρα στη Βοϊβοντίνα (2-2), σε ένα ματς με ανατροπές. Βρίσκεται στην ενδέκατη θέση, αλλά μοιάζει να βελτιώνεται, αφού έχει χτίσει ένα αήττητο σερί 3 παιχνιδιών, ενώ δεν έχει χάσει ακόμα στα 3 φετινά εντός έδρας ματς.

Η Ραντνίτσκι Νις ηττήθηκε εντός έδρας από τη Νόβι Πάζαρ (1-3) και ο Τόμισλαβ Σίβιτς παραιτήθηκε. Νέος προπονητής αναλαμβάνει ο Σάσα Μρκιτς, ο οποίος θα προσπαθήσει να αλλάξει την κακή ψυχολογία από το κακό ξεκίνημα, που έφερε μόλις 2 βαθμούς στις 5 πρώτες αγωνιστικές

21:45   Σόλιχαλ ΜουρςΓιορκ                                             National League Αγγλίας

Η Σόλιχαλ Μουρς περιορίστηκε στην ισοπαλία με Σάουθεντ (1-1). Παραμένει, πάντως, αήττητη στα 2 πρώτα παιχνίδια και θα ψάξει την πρώτη φετινή εντός έδρας επιτυχία της, έχοντας ένα αήττητο σερί 12 αγώνων στο «άντρο» της, συμπεριλαμβανομένης της περασμένης σεζόν.

Η Γιορκ έπεσε θύμα ανατροπής κόντρα στη Μέιντστοουν (1-2), ενώ είχε το προβάδισμα ως το 78ο λεπτό. Το ηθικό της «πληγώθηκε» έπειτα από το επιτυχημένο ξεκίνημα, αλλά δεν έχει χάσει ποτέ από τη Σόλιχαλ Μουρς, μετρώντας 3 νίκες σε 4 ματς, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.