Game Time: Μάνσφιλντ-Πορτ Βέιλ, μάχη ανόδου

Reading time3 λ

Η κόντρα της Μάνσφιλντ με την Πορτ Βέιλ προσφέρεται από την Betsson με πληθώρα επιλογών για στοίχημα.

14:30   Ρέξαμ-Γκρίμσμπι                                  National League Αγγλίας

Η Ρέξαμ ηττήθηκε από την Μπρόμλεϊ (0-1) στον τελικό του FA Trophy και εισέρχεται στα πλέι-οφ με τα φτερά κομμένα. Έχασε και τα 2 τελευταία ματς δίχως να σκοράρει, ωστόσο ποντάρει στην έδρα της, όπου είναι αήττητη στα 18 τελευταία ματς όλων των διοργανώσεων.

Η Γκρίμσμπι πανηγύρισε μια τεράστια πρόκριση μέσα στην έδρα της Νοτς Κάουντι, επικρατώντας στην παράταση (2-1). Έχει την ψυχολογία στα ύψη, ειδικά από τη στιγμή που δεν έχει ηττηθεί στις 3 τελευταίες αναμετρήσεις, ενώ δεν έχει χάσει στις 8 τελευταίες εξόδους της.

15:30   Κόγκε-Χόμπρο                                      1.Division Δανίας

Η Κόγκε έφυγε με ισοπαλία από την έδρα της Βεντάισελ (1-1) και τώρα χρειάζεται έναν βαθμό για να κατακτήσει την τιμητική πρωτιά των πλέι-άουτ. Όπλο της παραμένει η έδρα, όπου έχει χτίσει ένα αήττητο σερί 12 αγώνων.

Η Χόμπρο έχασε μάλλον εύκολα στην έδρα της από την Έσμπιεργκ (1-2). Αποχαιρέτησε ένα αήττητο σερί 12 παιχνιδιών, αλλά αν νικήσει με 4 γκολ διαφορά μπορεί να τερματίσει αυτή πρώτη στη διαδικασία. Χωρίς ήττα στις 6 τελευταίες εκτός έδρας αποστολές της.

16:00   Βαστέρας-Χάλμσταντ                          Superettan Σουηδίας

Η Βαστέρας σημείωσε μια σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Ντάλκουρντ (2-1). Τερμάτισε ένα σερί 3 ματς δίχως νίκη, βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ δεν έχει γνωρίσει την ήττα στις 2 τελευταίες εντός έδρας υποχρεώσεις της.

Η Χάλμσταντ επιβλήθηκε της Μπρομαποϊκάρνα (2-0) και παραμένει στην κορυφή, με διαφορά 4 βαθμών από τους διώκτες της. Έχει πανηγυρίσει 7 διαδοχικές νίκες, στις οποίες δέχτηκε μονάχα 3 γκολ και είναι αήττητη στις 5 φετινές εξορμήσεις της.

18:00   Μάνσφιλντ-Πορτ Βέιλ                          League Two Αγγλίας

Η Μάνσφιλντ κέρδισε και στον δεύτερο ημιτελικό στο Νορθάμπτον (1-0) και προκρίθηκε πανηγυρικά στον τελικό των πλέι-οφ. Θέλει να επιστρέψει στην τρίτη κατηγορία μετά από 19 χρόνια, όπλο της στο Γουέμπλεϊ το αήττητο σερί 6 αγώνων.

Η Πορτ Βέιλ νίκησε τη Σουίντον (1-0) και όντας ψύχραιμη στη διαδικασία των πέναλτι βρέθηκε σε αυτό το μεγάλο ραντεβού. Εδώ και μια πενταετία απουσιάζει από τη League One, όμως, έχει μεταπτώσεις και μετρά μόλις 2 νίκες και 4 ήττες στις 6 τελευταίες αναμετρήσεις.

19:15   Λούγκο-Μάλαγα                                   Segunda Division Ισπανίας

Η Λούγκο έφυγε ηττημένη από τη Σαραγόσα (0-1) και συνεχίζει να προβληματίζει στο φινάλε της σεζόν. Δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στα 6 τελευταία ματς, στα οποία πήρε μόλις 2 βαθμούς και σημείωσε μονάχα 2 τέρματα, ενώ απέτυχε να νικήσει στα 3 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια.

Η Μάλαγα έχασε εντός έδρας από την Μπούργος (0-1), αλλά εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της. Θα επιχειρήσει να ολοκληρώσει με χαμόγελο τη σεζόν, ειδικά από τη στιγμή που μετρά 2 νίκες σε 3 εκτός έδρας αναμετρήσεις με τον υπηρεσιακό Πάμπλο Γκέντε στον πάγκο.