Game Time: Σοντερίσκε-Βεντσάισελ, δυνατή μάχη

Reading time2 λ

Εξαιρετικές ευκαιρίες για στοίχημα παρέχει η Betsson στο παιχνίδι της Σοντερίσκε με τη Βεντσάισελ.

20:00   Ροτ Βάις Έσεν-Σααρμπρίκεν              3.Liga Γερμανίας

Η Ροτ Βάις Έσεν γνώρισε την ήττα στο Όσναμπρικ (0-1) και συνεχίζει το «φλερτ» με την επικίνδυνη ζώνη. Μόλις 1 νίκη έχει σημειώσει έπειτα από 8 παιχνίδια στο πρωτάθλημα, αλλά διορθώνει τις εντός έδρας επιδόσεις της, αφού μάζεψε 4 βαθμούς στους 2 τελευταίους αγώνες.

Η Σααρμπρίκεν πανηγύρισε μια εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη επί της Μπαϊρόιτ (6-0) κι ανέβηκε στο τρίτο σκαλοπάτι. Μόλις 3 πόντους απέχει πλέον από την κορυφή, όντας η μοναδική αήττητη ομάδα της κατηγορίας έπειτα από τις 8 πρώτες αγωνιστικές.

20:00   Σοντερίσκε-Βεντσάισελ                         1.Division Δανίας

Η Σοντερίσκε πέτυχε μια δραματική νίκη επί της Χβίντοβρε (3-2), διατηρήθηκε στην τρίτη θέση, αλλά πλέον τη χωρίζουν μόλις 2 βαθμοί από το ρετιρέ. Μετρά 3 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, όπου διατηρεί ένα αήττητο σερί 4 παιχνιδιών, αλλά εσχάτως εμφανίζει σκαμπανεβάσματα στην έδρα της.

Η Βεντσάισελ έκαμψε την αντίσταση της πρωτοπόρου Βέιλε (2-0) και επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από 3 ματς. Βρίσκεται στην πέμπτη θέση, 5 πόντους από την κορυφή, αλλά μακριά από τη βάση της «χωλαίνει» εσχάτως, αφού υπέστη 2 σερί ήττες, δίχως να καταφέρει να σκοράρει.

20:00   Φεϊρένσε-Ολιβεϊρένσε                          Segunda Liga Πορτογαλίας

Η Φεϊρένσε έφυγε με την ισοπαλία από την έδρα της Μπελενένσες (1-1), αλλά είναι ένατη και σε απόσταση 5 βαθμών από την πρώτη τριάδα. Δεν έχει πανηγυρίσει νίκη στους 4 τελευταίους αγώνες της, ενώ έχει να επιδείξει 3 «μοιρασιές» στα ισάριθμα φετινά εντός έδρας παιχνίδια της.

Η Ολιβεϊρένσε συμβιβάστηκε με την ισοπαλία κόντρα στην Πεναφιέλ (1-1), παίζοντας με παίκτη λιγότερο στο τελευταίο ημίωρο. Βρίσκεται στη 14η θέση, αγνοεί τη νίκη από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με απολογισμό από τότε 2 βαθμούς σε 5 ματς, ενώ έχει χάσει και στις 3 εξορμήσεις της.

21:30   Αλεσάντρια-Ρετζιάνα                           Serie C Ιταλίας

Η Αλεσάντρια έχασε και από την Γκούμπιο (0-2) και παραμένει ουραγός του δευτέρου ομίλου. Δεν έχει καταφέρει να πάρει βαθμό έπειτα από 3 παιχνίδια, στα οποία έχει σημειώσει μονάχα 1 γκολ, ενώ –συμπεριλαμβανομένης της περασμένης σεζόν που βρισκόταν στη Serie B- μετρά μονάχα 1 νίκη στα 10 τελευταία εντός έδρας ματς.

Η Ρετζιάνα πέτυχε μια επιβλητική νίκη επί της Μοντεβάρκι (4-0) κι ανέβηκε στην πέμπτη θέση. Μετρά 2 νίκες και 1 ήττα στις 3 πρώτες αγωνιστικές, αλλά έχει χάσει και τα 2 φετινά της εκτός έδρας παιχνίδια, από την Παλέρμο στο Κύπελλο και τη Σιένα στο πρωτάθλημα.