Game Time: Χόνκα-Χάκα, συνέχεια στο σερί

Reading time3 λ

Σπουδαίες προσφορές για live στοίχημα παρέχει η Betsson στην αναμέτρηση της Χόνκα με τη Χάκα.

17:45   Ολιμπίκ Μεντέα-Μπελουιζντάντ                           Ligue 1 Αλγερίας

Ο Ολιμπίκ Μεντέα απέσπασε ισοπαλία από την ΜΣ Αλγέρι (0-0) και παραμένει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Είναι αήττητη στα 2 τελευταία παιχνίδια, δίχως να έχει δεχτεί γκολ, ενώ στο τελευταίο ματς με την Τιεμσέν έσπασε την εντός έδρας… κακοδαιμονία.

Η Μπελουιζντάντ ηττήθηκε από την Εσπεράνς (1-2) και τερμάτισε δεύτερη στον τρίτο όμιλο του αφρικανικού Champions League, έχοντας εξασφαλισμένη την πρόκριση στα προημιτελικά. Εντός των συνόρων παραμένει στην κορυφή, με διαφορά 6 βαθμών από τους διώκτες της, μετρώντας 5 σερί νίκες.

18:00   Χόνκα-Χάκα                                                             Veikkausliga Φινλανδίας

Η Χόνκα ηττήθηκε από την πρωταθλήτρια Ελσίνκι (0-1) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Θέλει να ανοίξει λογαριασμό στη σεζόν, ποντάροντας στην έδρα της, όπου είναι αήττητη στα 3 τελευταία ματς όλων των διοργανώσεων.

Η Χάκα επικράτησε της Ίλβες (2-1) στην πρώτη αγωνιστική της περιόδου. Θα επιχειρήσει να διπλασιάσει τις επιτυχίες της, έχοντας αποδειχθεί ικανή στις εξόδους της, όπου έχει χτίσει ένα αήττητο σερί 5 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις. Επιπλέον, δεν έχει χάσει στις 3 τελευταίες αναμετρήσεις με τη Χόνκα.

19:30   Ουνιβερσιτάτεα Κλουζ-Στεάουα Βουκουρεστίου   Liga II Ρουμανίας

Η Ουνιβεσιτάτεα Κλουζ περιορίστηκε στην ισοπαλία με την Ουνιρέα Σλομπόζια (2-2) και υποχώρησε στην τρίτη θέση. Μετρά 2 «μοιρασιές» στα ισάριθμα ματς των πλέι-οφ, αλλά είναι αήττητη στους 5 τελευταίους αγώνες.

Η Στεάουα Βουκουρεστίου επιβλήθηκε της πρωτοπόρου Πετρολούλ (2-1) και διατηρείται στην τέταρτη θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου. Χωρίς ήττα στις 2 αγωνιστικές των πλέι-οφ, διατηρεί ένα αήττητο σερί 6 παιχνιδιών.

19:45   Χβίντοβρε-Λίνγκμπι                                                  1.Division Δανίας

Η Χβίντοβρε ηττήθηκε εκτός έδρας από τη Φρεντερίτσια (1-2) στην πρεμιέρα των πλέι-οφ και υποχώρησε στην τέταρτη θέση. Συνεχείς οι μεταπτώσεις στην απόδοσή της, αλλά έχει χάσει μόλις 1 από τα 11 φετινά ματς στην έδρα της.

Η Λίνγκμπι συνέτριψε τη Νίκομπινγκ (5-0) στην εκκίνηση των πλέι-οφ και διατηρείται στη δεύτερη προνομιούχο θέση. Μετρά 2 σερί νίκες, ενώ είναι αήττητη στις 3 τελευταίες εξορμήσεις της, στις οποίες σημείωσε 9 τέρματα.

20:45   Τρεντσίν-Σλόβαν Μπρατισλάβας                             Κύπελλο Σλοβακίας

Η Τρεντσίν πανηγύρισε μια εμφατική νίκη επί της Λιπτόβσκι Μίκουλας (3-0) και διατηρείται στην κορυφή των πλέι-άουτ, που οδηγεί σε μπαράζ ευρωπαϊκής εξόδου. Σε αυτόν τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης έρχεται με ένα νικηφόρο σερί 4 αγώνων, ενώ είναι αήττητη στα 6 τελευταία εντός έδρας ματς όλων των διοργανώσεων.

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Σπάρτακ Τρνάβα (1-0) και εξακολουθεί να απολαμβάνει την πρωτιά, με διαφορά 14 βαθμών από τους διώκτες. Δεν έχει ηττηθεί στους 22 τελευταίους αγώνες εντός των συνόρων, ενώ κέρδισε και τα 2 ματς με την Τρεντσίν στο πλαίσιο του πρωταθλήματος (2-0 εντός, 3-2 εκτός).