Χόλγκερ Ρούνε-Κάσπερ Ρουντ, δράμα, παρελθόν και… ντέρμπι

Reading time2 λ

Σούπερ επιλογές για ποντάρισμα στο τένις με την σκανδιναβική κόντρα σε πρώτο πλάνο

Τα προημιτελικά του τουρνουά τένις στο Παρίσι μας προσφέρουν μια συναρπαστική αναμέτρηση: Χόλγκερ Ρούνε-Κάσπερ Ρουντ, δύο εκπρόσωποι της νέας γενιάς με… παρελθόν έντασης μεταξύ τους. Ένα ματς που υπόσχεται μοναδικές συγκινήσεις. Στην πλατφόρμα της Betsson υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοιχημα και στο τένις, παιχνίδι που προσφέρεται και για live στοιχημα. Οι δύο τενίστες τρέφουν σεβασμό ο ένας για τον άλλον, αλλά για να το πούμε κομψά δεν ανταλλάζουν και δώρα τα Χριστούγεννα. Ο Χόλγκερ Ρούνε μπαίνει στο ματς ως αουτσάιντερ με τη νίκη του να προσφέρεται στο 2,05** στην πλατφόρμα της Betsson. Αντίθετα, η επικράτηση του Κάσπερ Ρουντ, βρίσκεται στο 1,78** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Πριν από ένα χρόνο, οι δύο τενίστες αναμετρήθηκαν και πάλι στα προημιτελικά του Roland-Garros. Ο Ρουντ νίκησε με 3-1 σετ, αλλά στη διάρκεια… ειπώθηκαν πολλά, Ρούνε τα έβαλε με τη μητέρα του Άνεκε που ήταν στην εξέδρα, ο Ρουντ τον κατηγόρησε για έλλειψη fair play και στη συνέχεια αναπτύχθηκε κόντρα μεταξύ τους. «Ας ελπίσουμε πως φέτος θα έχουμε λιγότερο δράμα», είπε ο Ρούνε αφού νίκησε με 3-2 σετ τον Φρανσίσκο Τσερούντολο. Εξαιρετικοί στο χώμα και με δεδομένο πως βρίσκονται στην… θεωρητικά αδύναμη μεριά του ταμπλό, όποιος από τους δύο περάσει θα αυξήσει τις πιθανότητές του να βρεθεί στον τελικό. Αναμφίβολα το ματς… μυρίζει μπαρούτι. Πρόσφατα, πάντως, στη νίκη του Ρούνε επί του Ρουντ με 3-0 σετ στο τουρνουά της Ρώμης, τα πράγματα εξελίχθηκαν πιο ήρεμα. Ωστόσο, τώρα, το στοιχημα είναι η διεκδίκηση ενός Grand Slam. Άλλος κόσμος. Εκείνη παρεμπιπτόντως ήταν και η πρώτη νίκη του Ρούνε σε πέντε αναμετρήσεις απέναντι στον Ρουντ. Το να δούμε ένα θρίλερ που θα κριθεί σε Over 4,5 σετ προσφέρεται 3,30** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΔΥΝΑΤΑ ΜΑΤΣ

Αυτό δεν είναι το μόνο δυνατό ματς στο πρόγραμμα. Στο ανδρικό ταμπλό ξεχωρίζει και το Αλεξάντερ Ζβέρεφ-Τομάς Ετσεβέρι, την στιγμή που στο γυναικείο ταμπλό, για τη φάση των «8», σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η σπουδαία αναμέτρηση Ίγκα Σφιόντεκ-Κόκο Γκοφ, ενώ συναρπαστικές επιλογές για στοιχημα παρουσιάζονται και Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια-Ονς Ζαμπέρ.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |