Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πιο κοντά στην κατάκτηση ενός Grand Slam

Reading time2 λ

Συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις στα μεγάλα τουρνουά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει μπει στο 2023 πανηγυρίζοντας τρεις μεγάλες επιτυχίες. Αυτό αν μη τι άλλο τον καθιστά ισχυρό υποψήφιο για να κατακτήσει το πρώτο Grand Slam τίτλο της καριέρας του. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα αγορών και ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις στο τένις, συμπεριλαμβανομένων και των majors. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε πρόσφατη συνέντευξή του υποστήριξε πως ο ίδιος νιώθει ικανός να κατακτήσει έναν Grand Slam τίτλο αυτή τη σεζόν. Άλλωστε, παίζει εντυπωσιακό τένις από την αλλαγή του έτους και σ’ αυτό έχει συμβάλλει και το γεγονός πως δείχνει να ξεπεράσει εντελώς τον τραυματισμό του στον αγκώνα, αλλά κι έχει βελτιώσει το παιχνίδι του με τη βοήθεια του Μαρκ Φιλιππούση.

ΜΙΑ (ΣΧΕΔΟΝ) ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΗ ΑΡΧΗ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει μπει πολύ δυνατά στη νέα αγωνιστική περίοδο. Ήταν πρωταγωνιστής στην πορεία της εθνικής Ελλάδας ως τα ημιτελικά του United Cup, του νεοσύστατου τουρνουά εθνικών ομάδων που έγινε στην Αυστραλία (ήττα από την Ιταλία).

Έπειτα, τα πήγε περίφημα στο Αυστραλιανό Όπεν φτάνοντας ως τον τελικό. Μπορεί να ηττήθηκε με 3-0 σετ από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, αλλά στα δύο τελευταία έδειξε πως μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τους… θρύλους του αθλήματος και να είναι ανταγωνιστικός. Δεν ήταν μακριά από το να κάνει την έκπληξη παρά το τελικό αποτέλεσμα.

Το περασμένο σαββατοκύριακο ήταν καθοριστικός στο να πάρει η εθνική Ελλάδας την άνοδο στην πρώτη κατηγορία του τουρνουά εθνικών ομάδων Davis Cup, ξεπερνώντας το εμπόδιο του Ισημερινού.

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΑ MAJORS

Στο καλεντάρι του Στέφανου Τσιτσιπά υπάρχουν τρεις ημερομηνίες κυκλωμένες με κόκκινο μαρκαδόρο. Η 28η Μαΐου, ημερομηνία έναρξης του τουρνουά τένις στο Παρίσι. Η 3η Ιουλίου, ημερομηνία έναρξης του αγγλικού τουρνουά τένις στο Γουίμπλεντον και η 28η Αυγούστου που αρχίζει το US Open.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προσφέρεται στο 7,50 στην πλατφόρμα της Betsson για να πάρει το τουρνουά τένις στο Παρίσι. Είναι η 4η καλύτερη απόδοση μετά από εκείνες των Νόβακ Τζόκοβιτς, Κάρλος Αλκαράθ (από 2,75) και Ράφα Ναδάλ (3,50). Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει ποσοστό επιτυχίας  75% στο Παρίσι με ρεκόρ 18 νίκες κι έξι ήττες.

Στο αγγλικό τουρνουά τένις στο Γουίμπλεντον βρίσκεται πιο πίσω. Στο 21,00 για την ακρίβεια με το γρασίδι να μην είναι η επιφάνεια που αποδίδει καλύτερα, ενώ έχει ποσοστό επιτυχίας στο τουρνουά 50%. Το ίδιο ποσοστό επιτυχίας έχει και στο US Open, αλλά λόγω της σκληρής επιφάνειας δίνεται στο 13,00.

Στο Αυστραλιανό Όπεν, όμως, έδειξε πως έχει εμπλουτίσει το παιχνίδι του με ορισμένα στοιχεία θα μπορούσαν να τον βάλουν στο μονοπάτι της… έκπληξης σε Αγγλία και ΗΠΑ. Γι’ αυτό βρίσκεται πιο κοντά στην κατάκτηση του πρώτου Grand Slam της καριέρας του.