Η Ονς Ζαμπέρ είναι το φαβορί

Reading time2 λ

Συναρπαστικές επιλογές για στοίχημα στο αγγλικό τουρνουά του Γουίμπλεντον

Το σπουδαίο θέαμα στο τένις και πιο συγκεκριμένο στο αγγλικό τουρνουά του Γουίμπλεντον συνεχίζεται. Ο ημιτελικός του γυναικείου ταμπλό, Ονς Ζαμπέρ-Τατιάνα Μαρία, αναμένεται συναρπαστικός και η πλατφόρμα της Betsson προσφέρει μεγάλη ποικιλία επιλογών για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα για παιχνίδι και στο live.

Ονς Ζαμπέρ λογαριάζεται, πλέον, ως το μεγάλο φαβορί για να κατακτήσει τον τίτλο. Η τενίστρια από την Τυνησία βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση εδώ και μήνες και στο αγγλικό τουρνουά του Γουίμπλεντον έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις της, τη σταθερότητά της και τη συνέπειά της. Θέλει να γίνει η πρώτη παίκτρια από τις αραβικές χώρες, αλλά και την Αφρική που κατακτά έναν Grand Slam τίτλο.

Η ιδιαιτερότητα της συγκεκριμένης αναμέτρησης έχει να κάνει με το ότι οι δύο τενίστριες είναι πολύ καλές φίλες. Αλλά, η φιλία τους θα μείνει στην άκρη. Η Τατιάνα Μαρία, που απέκλεισε τη Μαρία Σάκκαρη, στην πορεία της ως τις καλύτερες τέσσερις του αγγλικού τουρνουά στο Γουίμπλεντον κάνει τη μια έκπληξη μετά την άλλη και ποτέ άλλοτε στην καριέρα της δεν είχε φτάσει τόσο κοντά σ’ έναν Grand Slam τίτλο. Στο παρελθόν, Ζαμπέρ και Μαρία αναμετρήθηκαν τρεις φορές με την Ζαμπέρ να κάνει δύο νίκες.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ Ο ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ

Από το τένις πηγαίνουμε στην ποδηλασία. Σε εξέλιξη βρίσκεται ο Ποδηλατικός Γύρος της Γαλλίας με σούπερ διαδρομές και θαυμάσιες επιλογές για ποντάρισμα. Ο Βάουτ φαν Άερτ θέλει να συνεχίσει να κυριαρχεί, αλλά σταδιακά ανεβαίνει ο ανταγωνισμός καθώς ο Ταντέι Πόγκατσαρ – το μεγάλο φαβορί για την τελική νίκη – κι ο Ματιέ φαν ντερ Πουλ ετοιμάζουν τις… επιθέσεις τους, ενώ στο κόλπο βρίσκονται κι άλλοι σπουδαίοι ποδηλάτες σ’ ένα από τα πιο καλύτερα Tour de France των τελευταίων ετών.