Συναρπαστικά ματς στο τένις

Reading time1 λ

Με συγκλονιστικές επιλογές για ποντάρισμα συνεχίζεται το αγγλικό τουρνουά στο Γουίμπλεντον

Το αγγλικό τουρνουά στο Γουίμπλεντον, το 3ο Grand Slam στη σεζόν του τένις, μπαίνει σήμερα στην τελευταία εβδομάδα του. Με το ανδρικό και το γυναικείο ταμπλό να βρίσκονται στην καμπή από τη φάση των «16» στα προημιτελικά, τα ματς αναμένονται συναρπαστικά και το θέαμα υψηλού επιπέδου. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα και στο live.

Η διοργάνωση έχει διαλύσει τις αμφιβολίες που επικρατούσαν πριν από την έναρξή της για το κατά πόσο θα σταθεί στο ύψος της παράδοσης και των προσδοκιών. Τα παιχνίδια, όμως, «κόβουν την ανάσα» και οι εκπλήξεις είναι αρκετές καθώς ο ανταγωνισμός βρίσκεται στα ύψη. Τα μεγάλα φαβορί πιέζονται για να πάρουν νίκες καθώς η επιφάνεια είναι πολύ γρήγορη και ωφελεί εκείνους που έχουν θάρρος να ρισκάρουν και παίζουν με άγνοια κινδύνου.

Να σημειώσουμε πως μονάχα στους δύο πρώτους γύρους, βγήκαν νοκ άουτ 11 από τους κορυφαίους 18 τενίστες του ανδρικού ταμπλό, ενώ στις γυναίκες συνέβη το ίδιο σε έξι από τις πρώτες 14 της κατάταξης τουρνουά, ενώ στην πρώτη στροφή αποκλείστηκε και η Σερίνα Γουίλιαμς που έκανε την επανεμφάνισή της.

ΣΤΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Αυτό αν μη τι άλλο δείχνει πως σε άνδρες και γυναίκες το τένις βρίσκεται στο μεταίχμιο της αλλαγής με τη νέα γενιά να πιέζει για επιτυχίες και να ψάχνει τη θέση της στο στερέωμα του αθλήματος.

Στο γυναικείο ταμπλό αυτό είναι περισσότερο εμφανές μιας και στους άνδρες έχει κατακτήσει τα δύο τουρνουά Grand Slam αυτής της σεζόν ο θρυλικός Ράφα Ναδάλ, ενώ άκρως ανταγωνιστικός παρουσιάζεται και ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Τέλος, να σημειώσουμε πως σε εξέλιξη βρίσκεται και ο Ποδηλατικός Γύρος της Γαλλίας που προσφέρει μοναδικές επιλογές για ποντάρισμα καθώς το peloton παίρνει μορφή και σιγά σιγά ξεχωρίζουν οι ποδηλάτες που θα πρωταγωνιστήσουν στη συνέχεια του αγώνα.