Η ώρα των μεγάλων τελικών!

Reading time2 λ

Τένις, Super Bowl, WRC και άλλα αθλήματα γεμίζουν με πλούσιες ευκαιρίες για στοίχημα το κουπόνι των σπορ

Είναι η Κυριακή των… τελικών στο κουπόνι των σπορ κι αυτό σημαίνει συναρπαστικές ευκαιρίες για στοίχημα. Από το τένις, το Super Bowl του NFL ως το WRC και άλλα αθλήματα… Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα αγορών και ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Στο τένις τα βλέμματα είναι στραμμένα στο τουρνουά της Λιντς όπου διεξάγεται ο τελικός, ενώ το ίδιο συμβαίνει και στο τουρνουά του Άμπου Ντάμπι. Το άκρως ανταγωνιστικό γυναικείο τουρ προσφέρει θαυμάσιες επιλογές για στοίχημα σε σπουδαίες αναμετρήσεις.

Στο ανδρικό σιρκουΐ, πάλι, έχουμε τελικούς στα τουρνουά της Μονπελιέ, του Ντάλας και της Κόρδοβα, ενώ στο πρόγραμμα έχουν προστεθεί και το τουρνουά του Ρότερνταμ καθώς και τα Argentina Open και Del Ray Beach Open. Με λίγα λόγια, οι ευκαιρίες για ποντάρισμα είναι αμέτρητες!

ΠΡΩΤΑ WRC ΚΑΙ ΜΕΤΑ… SUPER BOWL

Σήμερα πέφτει και η καρό σημαία στο Rally Sweden, το δεύτερο αγώνα της σεζόν για το WRC. Μετά και από τις χθεσινές εξελίξεις όλα μοιάζουν ανοικτά σε αυτό το συγκλονιστικό ράλι που προσφέρει μοναδικές στιγμές με 100% δράση και μια πλούσια γκάμα επιλογών για στοίχημα. Ο ανταγωνισμός για τη νίκη αναμένεται σκληρός ως το φινάλε.

Κι από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό περνάμε στο αμερικανικό ποδόσφαιρο καθώς τα ξημερώματα της Δευτέρας (13/2, 01:30) διεξάγεται ο τελικός του NFL, το Super Bowl: Φιλαντέλφια Ιγκλς-Κάνσας Σίτι Τσιφς κοντράρονται για την απόλυτη δόξα στο άθλημα. Στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε σπουδαίες επιλογές σε απλά, ειδικά και combo στοιχήματα, που δεν έχουν να κάνουν μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και με το… σόου της Rihanna που θα τραγουδήσει στο ημίχρονο της μεγάλης αναμέτρησης.

Από εκεί κι έπειτα θαυμάσιες επιλογές για ποντάρισμα θα βρείτε και σε άλλα αθλήματα όπως το βόλεϊ και το χάντμπολ και όχι μόνο.