Ορεκτικό πριν το Roland-Garros

Reading time1 λ

Ευκαιρίες για στοίχημα με τρία τουρνουά του ανδρικού και του γυναικείου σιρκουΐ στο τένις.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατέκτησε με μεγάλη άνεση το Lyon Open, συνεχίζοντας την εξαιρετική του πορεία μέσα στο 2021. Είναι ο καλύτερος τενίστας στον κόσμο, έχει πάρει δύο τίτλους και ολοένα και βελτιώνει το παιχνίδι του. Ο Κάσπερ Ρουντ έκανε τη διαφορά στο Geneva Open και η Κόκο Γκοφ, πανηγύρισε το πρώτο γυναικείο Emilia Romagna Open. Τώρα, η δράση λαμβάνει χώρα σε τρία άλλα τουρνουά, που λειτουργούν ως… ορεκτικό ενόψει της έναρξης του κυρίου ταμπλό του RolandGarros – μιας κι έχει ήδη αρχίσει η προκριματική φάση, δηλαδή ο γύρος των «128», με την απουσία φυσικά των μεγάλων ονομάτων. Τα ανδρικά τουρνουά Belgrade Open και Emilia Romagna Open και το γυναικείο Internationaux de Strasbourg, προσφέρουν ευκαιρίες για στοίχημα.

Στο Belgrade Open, ο πρωταγωνιστής είναι ο τοπικός ήρωας Νόβακ Τζόκοβιτς, το νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης της ATP. Ο Τζόκοβιτς δήλωσε πως θέλει να χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο τουρνουά ώστε ν’ αποκτήσει παιχνίδια στα πόδια του και αγωνιστικό ρυθμό προκειμένου να φτάσει στο RolandGarros στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Έχει κατακτήσει το τουρνουά της πατρίδας του δύο φορές στην καριέρα του. Το επίπεδο της διοργάνωσης είναι αξιόλογο, με την συμμετοχή εξαιρετικών αθλητών όπως ο Γκαέλ Μονφίλς κι ο Αντριάν Μαναρινό. Περιμένουμε δυνατές «μάχες».

Στο Emilia Romagna Open, σήμερα αγωνίζεται ο πολλά υποσχόμενος 19χρονος Ιταλός τενίστας, Λορέντσο Μουσέτι. Ο Μουσέτι ηττήθηκε από τον Στέφανο Τσιτσιπά πριν μερικές ημέρες στον ημιτελικό του Lyon Open. H αναμέτρηση Μουσέτι-Μάγκερ, προσφέρεται και για live στοίχημα. Μαζί με τους άλλους αγώνες του προγράμματος, κάνουν το τουρνουά συναρπαστικό. Το ίδιο ισχύει και για το Internationaux de Strasbourg που δίνει κι αυτό τη δυνατότητα για ποντάρισμα.