NFL με «ντέρμπι» στο Λος Άντζελες

Reading time1 λ

Πλούσιες επιλογές στην preseason του NFL και σε άλλα αθλήματα…

Οι «μηχανές» του NFL, του αμερικάνικου ποδοσφαίρου, έχουν πάρει μπροστά και οι ομάδες δίνουν τις πρώτες… φιλικές αναμετρήσεις τους αυτή την περίοδο καθώς βρισκόμαστε δύο εβδομάδες μακριά από την έναρξη του πρωταθλήματος. Τα βλέμματα είναι στραμμένα στο… ντέρμπι του Λος Άντζελες: Ράμς-Τσάρτζερς. Οι Ραμς έχοντας αποκτήσει νέο quarterback τον Ματ Στάφορντ μπαίνουν στη νέα αγωνιστική περίοδο θέλοντας ν’ αποδείξουν πως μπορούν να φτάσουν στο Super Bowl. Οι Τσάρτζερς, από τη μεριά τους, έχουν αλλάξει προπονητή και υπό τον Μπράντον Στάλι θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα και να γίνουν και εκείνοι διεκδικητές εκμεταλλευόμενοι τον ταλαντούχο quarterback, Τζάστιν Χέρμπερτ. Ωστόσο, δεν είναι το μόνο ματς με πλούσιες επιλογές για ποντάρισμα. Στο κουπόνι θα βρείτε και τους αγώνες: Γκριν Μπέι Πάκερς-Χιούστον Τέξανς, Σαν Φρανσίσκο 49ερς-Κάνσας Σίτι Τσιφς, Λας Βέγκας Ρέιντερς-Σιάτλ Σίχοκς και Ιντιανάπολις Κολτς-Καρολάινα Πάνθερς. Να σημειώσουμε πως οι Πάκερς, οι 49ερς και οι Τσιφς έχουν φιλόδοξα σχέδια αυτή την σεζόν με τους Τσιφς να είναι το μεγάλο φαβορί να κατακτήσουν το πρωτάθλημα έχοντας βελτιώσει, τουλάχιστον στα χαρτιά, την προστασία του στον quarterback «φαινόμενο» Πάτρικ Μαχόουμς.

Το Κολτς-Πάνθερς, δε, συγκεντρώνει κι αυτό μεγάλο ενδιαφέρον (20:00). Οι Κολτς διαθέτουν εξαιρετική άμυνα και υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία για να παρουσιάσουν ένα πρώτο δείγμα του τί μπορούν να κάνουν κι αν έχουν τις δυνατότητες να φτάσουν μακριά αυτή την σεζόν. Οι Πάνθερς απέκτησαν τον quarterback Σαμ Ντάρνολντ από τους Νιού Γιόρκ Τζετς και βασίζονται στο… χέρι του για να βρουν και πάλι το δρόμο προς τα play offs.

Στο μεταξύ, στο τένις σήμερα ολοκληρώνονται τα δύο σημαντικά τουρνουά του ανδρικού και του γυναικείου σιρκουΐ, ATP Toronto και WTA Montreal με τους τελικούς ν’ αναμένονται συναρπαστικοί και με ποικιλία επιλογών για στοίχημα.