«Δυνατά» σερβίς

Reading time2 λ

Εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα στα τουρνουά τένις που βρίσκονται σε εξέλιξη

Οι διοργανώσεις ATP Toronto και WTA Montreal έχουν μπει στην τελική τους ευθεία με τις αναμετρήσεις για την προημιτελική φάση να βρίσκονται σε εξέλιξη. Το πρόγραμμα του ανδρικού και του γυναικείου τουρνουά προσφέρει δυνατές αναμετρήσεις με εντυπωσιακές προσφορές για ποντάρισμα.

Στο ATP Toronto προσφέρουν συγκινήσεις και στο live οι αναμετρήσεις Ντανίλ Μεντβέντεφ-Χούμπερτ Χούρκατς και Τζον Ίσνερ-Γκαέλ Μονφίλς και φυσικά ο ημιτελικός του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ράιλι Οπέλκα. Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ, νούμερο δύο της παγκόσμιας κατάταξης και νούμερο ένα στο ταμπλό του συγκεκριμένου τουρνουά, είναι το φαβορί για να περάσει στον ημιτελικό. Ο Ρώσος για πρώτη φορά εδώ και πολύ καιρό αγωνίζεται σύμφωνα με τις δυνατότητές του και βγάζει στο γήπεδο το ταλέντο του. Από τη μεριά του, ο Χούμπερτ Χούρκατς είναι ένας αξιόλογος αντίπαλος ικανός να τον φτάσει στα άκρα, μα καλείται να ξεπεράσει τον εαυτό του αν θέλει να πάρει εκείνος την πρόκριση για την επόμενη φάση. Από το άλλο ζευγάρι ο Τζον Ίσνερ έχει τον πρώτο λόγο, αλλά γνωρίζει πως δεν μπορεί να υποτιμήσει τον έμπειρο Γκαέλ Μονφίλς. Όσο για τον Στέφανο Τσιτσιπά, στα προημιτελικά «καθάρισε» τον Κάσπερ Ρουντ με 2-0 σετ και έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και έτοιμος να διεκδικήσει το τρόπαιο.

Στο WTA Montreal, τα ματς Καμίλα Τζόρτζι-Κόκο Γκοφ και Τζέσικα Πεγκούλα-Ονς Ζαμπέρ παρουσιάζουν έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον με εξαιρετικές επιλογές τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια της εξέλιξής τους. Η Κόκο Γκοφ έχει πιάσει πολύ καλά επίπεδα απόδοσης στον Καναδά αυτές τις μέρες και δείχνει να εμπλουτίζει το ρεπερτόριο του παιχνιδιού της. Στο μεταξύ, η Ονς Ζαμπέρ έχει κάνει ορισμένες εκπληκτικές εμφανίσεις και έχει ξεπεράσει σημαντικά εμπόδια για να φτάσει στις καλύτερες οχτώ. Αυτές οι δύο έχουν πολλές πιθανότητες να μπουν στην 4άδα, ενώ είναι ξεκάθαρο πως έχουν στο μυαλό τους την κατάκτηση του τίτλου.

Σε άλλα αθλήματα, τώρα, θα βρείτε εντυπωσιακές επιλογές στο Ράλι Βελγίου για το WRC. Η «μάχη» για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα βρίσκεται σε εξέλιξη και ο συγκεκριμένος αγώνας προσφέρει σημαντικές επιλογές για ποντάρισμα.