Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δείχνει δυνατός

Reading time1 λ

Κορυφαίες αποδόσεις για στοίχημα στα τουρνουά τένις ATP Toronto και WTA Montreal

Τα τουρνουά τένις ATP Toronto και WTA Montreal συνεχίζονται στον Καναδά και εκτός από θέαμα προσφέρουν και εξαιρετικές ευκαιρίες για ποντάρισμα. Στην πρώτη διοργάνωση, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δείχνει πως είναι δυνατός και πλέον μαζί με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ είναι τα δύο μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου μετά και την αποχώρηση του Ράφα Ναδάλ λόγω τραυματισμού.

Ο Έλληνας σταρ, νούμερο τρία στην παγκόσμια κατάταξη, εμφανίστηκε πολύ καλός στην αναμέτρησή του με τον Ούγκο Ουμπέρ τα ξημερώματα της Τετάρτης και επικράτησε με 2-1 σετ. Πήρε το πρώτο και το τρίτο με σχετική ευκολία, ενώ στο δεύτερο έχασε στις λεπτομέρειες. Πριν την έναρξη του τουρνουά ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανέφερε πως αυτή την εποχή είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος με το επίπεδο απόδοσής του. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως πρόκειται για μια «μαραθώνια» σεζόν και προέρχεται από την συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Επίσης να σημειώσουμε πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανέφερε πως αντλεί θάρρος και ενέργεια και από τους Έλληνες που ζουν στο Τορόντο και τον υποστηρίζουν με τις φωνές τους και τα χειροκροτήματά τους στην εξέδρα. Στο πρόγραμμα του ανδρικού ταμπλό, υπάρχουν και άλλες αναμετρήσεις με έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον όπως: Φράνσις Τιαφό-Ντένις Σαποβάλοφ και Γκαέλ Μονφίλς-Τζον Μίλμαν.

Στο WTA Montreal, το ενδιαφέρον είναι εξίσου υψηλό με πολλά μεγάλα ονόματα ν’ αναζητούν την επιστροφή τους στις καλές εμφανίσεις και στις επιτυχίες. Στο ματς Ονς Ζαμπέρ-Ντάρια Κασάτκινα, η Ονς Ζαμπέρ είναι το ξεκάθαρο φαβορί, ενώ ξεχωρίζει και η αναμέτρηση Σιμόνα Χάλεπ-Ντανιέλ Κόλινς. Η Χάλεπ, αν και νούμερο έξι στο ταμπλό, θεωρείται το αουτσάιντερ κόντρα στην Κόλινς που είναι το νούμερο 28 στον κόσμο.