Ο Μεντβέντεφ θέλει το τρόπαιο

Reading time2 λ

Θέαμα και ευκαιρίες για ποντάρισμα στα τουρνουά ATP Toronto και WTA Montreal

Τα τουρνουά ATP Toronto και WTA Montreal βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη με εντυπωσιακές αναμετρήσεις και προτάσεις για ποντάρισμα τόσο πριν την έναρξη των αγώνων όσο και στο live. Μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον έχει προσελκύσει το ματς Ντανίλ Μεντβέντεφ-Τζέιμς Ντάκγουερθ για τη φάση των «16» του ATP Toronto.

Ο Μεντβέντεφ, νούμερο δύο της παγκόσμιας κατάταξης, θεωρείται το μεγάλο φαβορί για να κατακτήσει το τρόπαιο. Εκτός της θέσης του στο ταμπλό αυτό υποστηρίζει περισσότερο την υποψηφιότητά του είναι η απόδοσή του. Στα προηγούμενα τουρνουά του σιρκουΐ που είχαν… βαρύτητα και πρεστίζ, ο Ρώσος δεν ήταν πολύ καλός. Ούτε στους Ολυμπιακούς Αγώνες έδειξε το ταλέντο του. Στον Καναδά, πάντως, νίκησε με 2-1 τον Αλεξάντερ Μπούμπλικ σχετικά άνετα και φάνηκε να πατάει γερά στα πόδια του. Στο ραντεβού με τον Ντάκγουερθ θα έχει τον πρώτο λόγο για να πάρει τη νίκη. Εφόσον περάσει στην επόμενη φάση τον περιμένει ο νικητής του ζευγαριού Νικολόζ Μπασιλασβίλι-Χούμπερτ Χούρκατς. Αυτό είναι ένα άλλο ενδιαφέρον ματς στο πρόγραμμα. Ο Μπασιλασβίλι δεν αναμενόταν να βρίσκεται στον τρίτο γύρο του θεσμού και δείχνει πως είναι ικανός να κάνει… ζημιά σε καλύτερους τενίστες από εκείνον. Βέβαια, στην υπόθεση του τίτλου έχει λόγο κι ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Το σημερινό Στέφανος Τσιτσιπάς-Κάσπερ Ρουντ θα δείξει πολλά για την κατάσταση που βρίσκεται ο Έλληνας σταρ.

Στο WTA Montreal, τώρα, γίνονται και εκεί εκπλήξεις. Στο Ντανιέλ Κόλινς-Τζέσικα Πεγκούλα δεν αποκλείεται να δούμε ακόμη μια. Η Κόλινς βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και μόλις απέκλεισε με 2-1 σετ και ανατροπή την Σιμόνα Χάλεπ που ήταν νούμερο έξι του ταμπλό. Η Πεγκούλα είναι πιο ποιοτική τενίστρια, αλλά η παρούσα φόρμα της δεν πείθει. Η Κόλινς είναι το φαβορί. Στο μεταξύ εξαιρετικές επιλογές θα βρείτε και στο live στο ματς Ονς Ζαμπέρ-Μπιάνκα Αντρεέσκου. Η Ζαμπέρ απειλεί μια από τις διεκδικήτριες του τίτλου.

Πέραν του τένις, μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει και το Ράλι Βελγίου στο WRC. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κάνει την τελευταία στάση του πριν το Ράλι Ακρόπολις. O Σεμπαστιάν Οζιέ βρίσκεται καθ’ οδόν για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά οι ισορροπίες μπορούν να αναταραχθούν αν στο Βέλγιο επικρατήσει το μεγάλο φαβορί Τιερί Νόιβιλ.