«Φουντώνει» η μάχη στο WRC Kenya

Reading time2 λ

Εξαιρετικές ευκαιρίες για στοίχημα στο Ράλι Κένυα (Rally Kenya) σε απίθανες αποδόσεις

Το WRC Κένυα (WRC Kenya) συνεχίζει σήμερα (23/6) με έξι ειδικές διαδρομές και η «μάχη» για την πρωτιά… φουντώνει. Είναι 7ος αγώνας της σεζόν WRC Κένυα αποτελέσματα (WRC Kenya results) κι ένας από τους πιο συναρπαστικούς στο καλεντάρι, που μετράει αντίστροφα μέχρι το EKO Rally Acropolis, του οποίου υπερήφανος χορηγός είναι η Betsson. Στην πλατφόρμα της, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για στοιχημα online σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Στο Στοίχημα WRC Rally Kenya τα βλέμματα είναι στραμμένα στον Κάλε Ροβάνπερα, νυν Παγκόσμιο Πρωταθλητή και πρωτοπόρο στη βαθμολογία των οδηγών. Ο Φινλανδός της Toyota Gazoo Racing WRT τα πηγαίνει πολύ καλά στους απαιτητικούς αγώνες σε χωμάτινη επιφάνεια και θέλει να μπει δυνατά στο πρώτο ουσιαστικό κομμάτι του Ράλι Κένυα.

ΥΨΗΛΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ, ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Το WRC Κένυα και το Στοίχημα στο Ράλι όμως, δεν είναι ποτέ… υπόθεση ενός. Ο Σεμπαστιάν Οζιέ επίσης με Toyota θέλει να χρησιμοποιήσει την τεράστια εμπειρία του υπέρ του, ενώ η ίδια ομάδα περιμένει πολλά κι από τον Έλφιν Έβανς. Παράλληλα, όμως, Ομάδες WRC Κένυα (WRC Kenya teams) όπως της Hyundai Shell Mobis με τον Τιερί Νεβίλ να ξεχωρίζει και της MSport Ford με τον Οτ Τάνακ… μπροστάρη θα επιχειρήσουν να βάλουν γερά θεμέλια ώστε να διεκδικήσουν τη νίκη στις επόμενες δύο ημέρες του αγώνα.

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΙΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ

Άλλωστε, σ’ ένα πρωτάθλημα όπου οι διαφορές στην κατάταξη δεν είναι μεγάλες, το WRC Κένυα (WRC Kenya) παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην έκβαση της κούρσας του… τίτλου. Γι’ αυτό οι Οδηγοί WRC Κένυα (WRC Kenya drivers) θα δώσουν «μάχη» μέχρι τέλους για να μπορέσουν να πάρουν πολύτιμους βαθμούς αφού ακολουθούν κι άλλα εξίσου δύσκολα ράλι. Ο Ροβάνπερα έχει 118 βαθμούς, ο Νεβίλ 93, ο Τάνακ 85 κι ο Έλφιν Έβανς 81.

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ

Ο Αγώνας WRC Κένυα (WRC Kenya race) ένας από τους πιο δύσκολους στο καλεντάρι παρουσιάζει μεγάλες προκλήσεις τόσο στους οδηγούς, όσο και στα πληρώματα των ομάδων, που πρέπει να αποδώσουν σε υψηλό επίπεδο υπό δύσκολες συνθήκες. Ο υψηλός βαθμός δυσκολίας, όμως, είναι που τον κάνει έναν από τους πιο αγαπητούς προς τους οδηγούς μιας και όποιος νικάει ξέρει πως είναι ο καλύτερος. Ο Αγώνας WRC Κένυα (WRC Kenya race) είναι μοναδικός και πολλές φορές ανατρέπονται τα αρχικά προγνωστικά των αποδόσεων υπέρ των φαβορί. 

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |