Περιστέρι-Προμηθέας, δυναμική πρεμιέρα

Reading time3 λ

Συναρπαστικό το ματς του Περιστερίου με τον Προμηθέα, στο οποίο υπάρχει πληθώρα επιλογών για στοίχημα.

Η Basket League ανοίγει σήμερα τις πύλες της και στην Betsson πάντα υπάρχουν διαθέσιμες πολλές στοιχηματικές επιλογές σε υψηλές αποδόσεις. Από το πρώτο πιάτο της πρεμιέρας ξεχωρίζει η αναμέτρηση Περιστέρι-Προμηθέας, το τζάμπολ της οποία γίνεται στις 20:00. Το Περιστέρι του Σωτήρη Μανωλόπουλου μπορεί να απέτυχε στα προκριματικά του Basketball Champions League, αλλά έχει θέσει ψηλά τον πήχη φέτος, έχοντας ενισχυθεί σημαντικά. Βέβαια και ο Προμηθέας κοιτάζει για μια ακόμα χρονιά τα υψηλά πατώματα. Φιναλίστ του πρόσφατου Super Cup, η ομάδα του Λουίς Κασιμίρο έδειξε ότι έχει την ποιότητα για να πρωταγωνιστήσει.

Σημαντικό είναι και το παιχνίδι ΠΑΟΚ-Λαύριο, που είναι προγραμματισμένο για τις 17:00. Ο ΠΑΟΚ, ο οποίος διατήρησε στον πάγκο του τον Άρη Λυκογιάννη, έχει προχωρήσει σε καλές κινήσεις και θα είναι από τους διεκδικητές μιας θέσης στην τετράδα. Απέναντί του έχει το Λαύριο, που πέρυσι έφτασε ως τους τελικούς του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη, πάντως, προβλημάτισε με την παρουσία στο Super Cup και θα επιδιώξει να δώσει απαντήσεις.

Αμφίρροπο αναμένεται το ματς Λάρισα-Κολοσσός Ρόδου. Η Λάρισα συνεχίζει με τον Νίκο Παπανικολόπουλο στην τεχνική ηγεσία, αλλά έχει αλλάξει ολοκληρωτικά το ρόστερ της στην προσπάθεια να μείνει στην κατηγορία. Παρόμοιες συνθήκες και στον Κολοσσό Ρόδου του Ηλία Καντζούρη, που έχει αρκετούς έμπειρους παίκτες, αλλά είδε το μεγάλο απόκτημα του καλοκαιριού, τον άλλοτε NBAερ, Τάι Λόσον να αποχωρεί.

Η δεύτερη αγωνιστική της τουρκικής BSL ξεκινά σήμερα, με τα δύο ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης να κλέβουν την παράσταση. Στις 15:30 παίζουν Μπεσίκτας-Αναντολού Εφές. Αμφότερες καλούνται να αφήσουν πίσω τους σημαντικές ήττες, η Μπεσίκτας από την Μπαχτσέσεχιρ για το πρωτάθλημα και η Αναντολού Εφές από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην πρεμιέρας της Euroleague. Ακολουθεί το Γαλατάσαραϊ-Νταρουσάφακα. Η Γαλατάσαραϊ ξεκίνησε ιδανικά τη σεζόν, κερδίζοντας εκτός έδρας την Μπουγιουκτσέκμετσε, σε αντίθεση με την Νταρουσάφακα που έχασε από τη Φενέρμπαχτσε.

Στην τέταρτη στροφή εισέρχεται η ισπανική ACB, με δύο αναμετρήσεις να κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Το Μούρθια-Μάλαγα που ξεκινά στις 19:00 βρίσκει την οικοδέσποινα με θετικό ρεκόρ, αφού πανηγύρισε μια τεράστια νίκη στη Βαλένθια. Αντίθετα, η Μάλαγα του Φώτη Κατσικάρη προέρχεται από διαδοχικές ήττες κόντρα σε Τενερίφη και Γκραν Κανάρια. Σπουδαία μάχη αναμένεται στο Σαραγόσα-Βαλένθια. Η Σαραγόσα προέρχεται από την παρθενική ήττα της, αυτή από τη Σαν Πάμπλο Μπούργος, ενώ η Βαλένθια δεν έχει ξεκινήσει ιδανικά κι αυτό φάνηκε από το εντός έδρας στραπάτσο με τη Μούρθια.

15:30   Μπεσίκτας-Αναντολού Εφές           BSL Τουρκίας

17:00   Λάρισα-Κολοσσός Ρόδου               Basket League

17:00   ΠΑΟΚ-Λαύριο                                Basket League

19:00   Μούρθια-Μάλαγα                            ACB Ισπανίας

20:00   Περιστέρι-Προμηθέας                     Basket League

20:15   Γαλατάσαραϊ-Νταρουσάφακα          BSL Τουρκίας

21:45   Σαραγόσα-Βαλένθια                        ACB Ισπανίας