Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα, η σειρά πάει Μαδρίτη

Reading time2 λ

Στην σπουδαία μονομαχία Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα οι ευκαιρίες για στοιχημα συνεχίζονται στο live

Απόψε στις 22:00 γίνεται ο τρίτος τελικός του ισπανικού πρωταθλήματος Μπάσκετ της Liga Endesa: Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα. Η Μπαρτσελόνα κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα της, κερδίζοντας με 86-85 και το δεύτερο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να προηγείται πλέον με 2-0 στη σειρά. Κορυφαίος και πρώτος σκόρερ της, ο Μίροτιτς, ο οποίος ίσως και να έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι στην Βαρκελώνη. Τουλάχιστον έτσι το αντιμετώπισε, καθώς ο κόσμος τον αποθέωσε στο τέλος, περιμένοντας στο γήπεδο μέχρι να τελειώσει τη συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό για να τον «αποθεώσει». 

ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΣΤΗ ΜΑΔΡΙΤΗ

Αυτό φανερώνει και την αισιοδοξία των «μπλαουγκράνα» και to stoixima είναι να βρουν μία νίκη στη Μαδρίτη και δεν θα χρειαστεί να δώσουν πέμπτο παιχνίδι ξανά στην έδρα τους. Πάντως έχουν μαζί τους και την παράδοση, καθώς ποτέ στο παρελθόν δεν έχει πάρει τίτλο ομάδα που βρέθηκε να χάνει με 2-0 στους τελικούς στην Ισπανία. Επί του παρόντος, Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα, κορυφαίο παιχνίδι Μπάσκετ και με σούπερ Αποδόσεις στην Betsson.

ΠΙΣΤΗ ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΡΕΑΛ

Στη Ρεάλ Μαδρίτης αναγνώρισαν το προφανές, δηλαδή πως έπαιξαν καλύτερα στο δεύτερο παιχνίδι, απ’ ότι στο πρώτο. Άλλωστε ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες και επειδή ο Σέρτζιο Γιούλ αστόχησε στο τελευταίο σουτ. Βέβαια ποιος να ζητήσει ευθύνες από τον αρχηγό της ομάδας, όταν μαζί με τον Χεζόνια κράτησαν «ζωντανή» τη Ρεάλ Μαδρίτης στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα.  Πέραν του γεγονότος πως της χάρισε μία ακόμη Euroleague με ανάλογο σουτ στον τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό. Σίγουρα έχουν διαφορετική γνώμη σχετικά με το μέλλον της σειράς, υποβαθμίζοντας και την παράδοση και το παρελθόν. Γι’ αυτό και θα κοιτάζουν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αφού οποιοδήποτε χάσουν, θα τους κοστίσει και την κατάκτηση του τίτλου! Σε πρώτη φάση οφείλουν να κερδίσουν τη σημερινή αναμέτρηση, για να υπάρξει και επόμενη.

22:00     Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα Liga Endesa ACB

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |