Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα (31/5/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Clasico Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα για την ACB με ανεπανάληπτες ευκαιρίες για στοίχημα.

Στο «WiZink Center» η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα (31/05/2024) στη δεύτερη μεταξύ τους μονομαχία στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης της ACB. Η σειρά είναι σε φορμάτ best – of – five, δηλαδή όποια φτάσει πρώτη στις τρεις νίκες περνάει στους τελικούς όπου θα αναμετρηθεί με τη νικήτρια του ζευγαριού Ουνικάχα Μάλαγα – Μούρθια. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε σούπερ επιλογές για στοίχημα online σε πληθώρα αγορών με πλούσιες αποδόσεις.

Για το Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα οι αποδόσεις δίνουν τον πρώτο λόγο στους γηπεδούχους. Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης πληρώνει στο 1,30** και το διπλό της Μπαρτσελόνα δίνεται στο 3,35** στην πλατφόρμα της Betsson. Για το μεγάλο ντέρμπι του ισπανικού μπάσκετ είναι ενεργοποιημένο και το εργαλείο Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα τα προγνωστικά είναι σαφή. Άλλωστε, η εμπειρία και η σταθερότητα που έχει επιδείξει η Ρεάλ Μαδρίτης σε όλη τη διάρκεια της σεζόν αποτελούν δυνατά επιχειρήματα. Βέβαια, ένα clasico είναι ένας ξεχωριστός κόσμος και υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες που παίζουν εξίσου σημαντικό ρόλο.

Ποια είναι η προϊστορία της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα στα playoffs της ACB;

  • Αυτή είναι η 23η φορά που αναμετριούνται στα playoffs του ισπανικού πρωταθλήματος. Κάθε μια έχει 11 επιτυχίες.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ακόμη προσπαθεί να ξεπεράσει την ήττα της στον τελικό της Euroleague από τον Παναθηναϊκό. Αν κι έχουν περάσει μέρες, στο εσωτερικό της εκφράζουν παράπονα για τη διαιτησία. Ωστόσο, το μήνυμα που έστειλε στους παίκτες του ο προπονητής Τσους Ματέο είναι να επικεντρωθούν στην αποστολή τους και στις αναμετρήσεις με την Μπαρτσελόνα. Εξάλλου, υπάρχει η αίσθηση πως αν περάσει αυτό το εμπόδιο θα είναι το μεγάλο φαβορί για να πάρει τον τίτλο. Να σημειώσουμε πως στην προημιτελική φάση απέκλεισε την Γκραν Κανάρια με 2-0.

Η Μπαρτσελόνα έπειτα από μια παρουσία με σκαμπανεβάσματα στην ACB που την οδήγησε στην 3η θέση και προερχόμενη από την απογοήτευσή της από τον αποκλεισμό στα χέρια του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα, παίζει για τον τελευταίο μεγάλο της στόχο. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι η μόνη ευκαιρία της για να σώσει τη σεζόν της. Πάντως, στην προηγούμενη φάση ζορίστηκε για να βγάλει νοκ άουτ την Τενερίφη με 2-0.

Το στοίχημα στην ACB προσφέρει κορυφαίες επιλογές και χαρίζει σπουδαίο θέαμα σε κάθε αναμέτρηση του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στην Ευρώπη. Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα υπόσχονται μια μεγάλη μάχη με το Over 167,5 συνολικοί πόντοι με παράταση να δίνεται στο 1,83** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα το στοίχημα δεν είναι μονάχα αγωνιστικό, αλλά και ψυχολογικό. Οι δύο ομάδες δεν πέτυχαν αυτό που ήθελαν στην Ευρωλίγκα και τους μένει το πρωτάθλημα για να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Στη Ρεάλ Μαδρίτης υπάρχει η αίσθηση πως θα γίνουν μεγάλες αλλαγές το καλοκαίρι, ενώ στην Μπαρτσελόνα προσπαθούν να «χτίσουν» κάτι θετικό, αλλά υπάρχει αστάθεια. Σχετικά με τις πεντάδες, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει στο μάξιμουμ τον φόργουορντ Ντεκ, ενώ η Μπαρτσελόνα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα που αλλάζουν δραστικά τα πλάνα της.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ