Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης, El Classico το δεύτερο… επεισόδιο

Reading time2 λ

Πλήθος επιλογών για στοιχημα προσφέρονται στη σειρά των τελικών της ACB Liga Endesa Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης. 

Σήμερα το απόγευμα στις 19:30 διεξάγεται ο δεύτερος τελικός της ACB Liga Endesa: Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης. Στην πλατφόρμα της Betsson είναι διαθέσιμα αμέτρητα ειδικά στοιχήματα για το παιχνίδι. Στο δεύτερο El Classico to stoixima του τίτλου προχωρά στο επόμενο βήμα της σειράς, με την Μπαρτσελόνα να έχει το πλεονέκτημα έδρας. Το εκμεταλλεύτηκε στο πρώτο παιχνίδι, επικρατώντας της Ρεάλ Μαδρίτης με 97-88, σε ένα παιχνίδι που όπως δείχνει το σκορ είχε πολύ θέαμα, με τις επιθέσεις να έχουν τον πρώτο λόγο. Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης Μπάσκετ Αποδόσεις, στο δεύτερο επεισόδιο των μεγάλων τελικών.

ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα πόνταρε στο βάθος του ρόστερ της και τα κατάφερε. Στο πρώτο ματς επτά παίκτες της είχαν διψήφιο αριθμό πόντων, με τον Λαπροβίτολα να δίνει τον ρυθμό, όντας ο πρώτος σκόρερ της με 19 πόντους, ενώ είχε και έξι ασίστ. Από κοντά και οι ψηλοί της ομάδας, «χτυπούσαν» τη Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στη ρακέτα, με την τριάδα Μίροτιτς-Σανλί-Βέσελι να πετυχαίνει συνολικά 38 πόντους. Στον τομέα της δημιουργίας σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο Γιακουμπάιτις, ο οποίος μοίρασε επτά ασίστ στους συμπαίκτες του.

ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ Η ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Από την άλλη μεριά, στη Ρεάλ Μαδρίτης, για ακόμα μια φορά οι «παλιοσειρές» αποδείχθηκαν πιο αξιόπιστες. Οι Σέρχιο Ροντρίγκες και Γιούλ ήταν μαζί με τον Ταβάρες οι πρώτοι σκόρερ της ομάδας. Από τους υπόλοιπους, η πιο σταθερή λύση ήταν και πάλι ο Γιαμπουσέλε, Αυτός που απογοήτευσε είναι ο Μούσα, ο οποίος όχι απλά για δεν προσέφερε επιθετικά αλλά και γιατί δεν πήρε προσπάθειες. Μένει να φανεί τι θα γίνει στον σημερινό αγώνα, αν δηλαδή η Ρεάλ Μαδρίτης θα βγάλει αντίδραση. Γιατί αν βρεθεί με 2-0 πίσω στη σειρά, θα είναι πολύ δύσκολο να πετύχει τρεις συνεχόμενες νίκες επί της Μπαρτσελόνα. Ακόμη και αν τα δύο επόμενα παιχνίδια, μετά το σημερινό, γίνουν στην έδρα της.

19:30   Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης       Liga Endessa ACB

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |