Κολοσσός Ρόδου-Ολυμπιακός το τζάμπολ

Reading time2 λ

Το παιχνίδι του Κολοσσού Ρόδου με τον Ολυμπιακό περιλαμβάνει πολλές προσφορές για ποντάρισμα.

Την έναρξη της σεζόν για το ελληνικό μπάσκετ σηματοδοτεί η είσοδος των ομάδων της Α1 στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Στην Betsson υπάρχουν μια σειρά από ενδιαφέρουσες στοιχηματικές επιλογές για το Ελληνικό Κύπελλο. Όπως είναι λογικό, οι προβολείς θα στραφούν στο παιχνίδι Κολοσσός Ρόδου-Ολυμπιακός, του οποίου του τζάμπολ είναι προγραμματισμένο για τις 19:00.

Ο ανανεωμένος Κολοσσός Ρόδου, που έχει στη διάθεσή του τον άλλοτε σούπερ σταρ του NBA, Τάι Λόσον θα κυνηγήσει την πρόκριση απέναντι στον Ολυμπιακό. Οι Ερυθρόλευκοι επιστρέφουν στη μεγάλη κατηγορία, ευρισκόμενοι πλέον στη μετά-Σπανούλη εποχή. Έχουν ενισχύσει τον «κορμό» τους με παίκτες όπως οι Ντόρσεϊ, Γουόκαπ, Φαλ και με ηγέτες τους Σλούκα, Πρίντεζη, Βεζένκοφ θα επιχειρήσουν να διακριθούν σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχουν. Εξίσου ενδιαφέρον είναι το ματς Λάρισα-Άρης, με τις δύο ομάδες να έχουν αναδιοργανωθεί εκ βάθρων.

Σήμερα υπάρχει και η πρεμιέρα της ισπανικής ACB, με τον αγώνα Βαλένθια-Μπασκόνια να κλέβει την παράσταση. Η Βαλένθια, που έχει καινούριο τον προπονητή τον Τζοάν Πενιαρόγια, δεν πέτυχε την υπέρβαση στο Supercopa, αλλά έχει υψηλές βλέψεις, ενισχυμένη με παίκτες όπως οι Ντιμιτριέβιτς, Λόπεθ-Αροστέγκι, Ριβέρο και Κλαβέρ. Η Μπασκόνια του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, όμως, έχει δυναμώσει πολύ. Με τις προσθήκες των Μπόλντγουιν, Γκρέιντζερ, Κοστέλο, Μαρίνκοβιτς σκοπεύει να βάλει δύσκολα στο δίπολο των Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα τις αναμετρήσεις Μπανταλόνα-Μπιλμπάο, Μπρεογάν-Τενερίφη και Ρεάλ Μπέτις-Ανδόρρα.

Το τελευταίο εισιτήριο για την κανονική περίοδο του Basketball Champions League εκδίδεται σήμερα. Στις 18:30 αναμετρώνται Πάρμα Περμ-Προμετέι στη Σόφια. Η ρωσική Πάρμα Περμ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της γαλλικής Λε Μαν για να βρεθεί στον τελικό των προκριματικών. Βρίσκει απέναντί της την ουκρανική Προμετέι, η οποία πέτυχε εμφατική νίκη και επί της τσεχικής Οπάβα και φαντάζει έτοιμη να πάρει την πρόκριση στους ομίλους.

17:00   Λάρισα-Άρης                                     Κύπελλο Ελλάδας

18:30   Πάρμα Περμ-Προμετέι                      Basketball Champions League

19:00   Κολοσσός Ρόδου-Ολυμπιακός          Κύπελλο Ελλάδας

19:00   Μπανταλόνα-Μπιλμπάο                     ACB Ισπανίας

19:00   Μπρεογάν-Τενερίφη                           ACB Ισπανίας

21:45   Βαλένθια-Μπασκόνια                        ACB Ισπανίας

21:45   Ρεάλ Μπέτις-Ανδόρρα                       ACB Ισπανίας