Ολυμπιακός-Προμηθέας, σφραγίδα πρόκρισης

Reading time2 λ

Μια σειρά από εξαιρετικές επιλογές για live στοίχημα υπάρχουν στο ματς του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα.

Μεγάλη προσμονή δημιουργούν οι μάχες των πλέι-οφ στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης και στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα. Ο τρίτος αγώνας Ολυμπιακός-Προμηθέας για την ημιτελική φάση της Basket League, που είναι προγραμματισμένος για τις 20:00, θα βρεθεί σε πρώτο πλάνο, ειδικά από τη στιγμή που οι γηπεδούχοι είναι έτοιμοι να σφραγίσουν την πρόκριση στους τελικούς.

Το… αφεντικό της σειράς είναι ο Ολυμπιακός, αφού νίκησε και στο δεύτερο παιχνίδι μέσα στην Πάτρα με 102-72. Η εντυπωσιακή εικόνα της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης της υπεροχής της και ειδικά στην έδρα της μοιάζει πολύ δύσκολο να «στραβοπατήσει», με το 3-0 και το εισιτήριο για την τελική φάση να βρίσκεται στα χέρια της. Ο Προμηθέας ήθελε, αλλά δεν μπορούσε, όπως ομολόγησε και ο προπονητής του, Μάκης Γιατράς κι απλά θα προσπαθήσει να είναι ανταγωνιστικός στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ

Τα βλέμματα, φυσικά, κατευθύνονται στην τεράστια μονομαχία Αναντολού Εφές-Γαλατάσαραϊ, η οποία θα κρίνει οριστικά την πρόκριση στους τελικούς. Η Γαλατάσαραϊ έκανε το 2-2, αφού επικράτησε με 86-81 στην τέταρτη αναμέτρηση της Τετάρτης και αποδεικνύεται πολύ «σκληρή» σε αυτή τη σειρά. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Αναντολού Εφές, βέβαια, εξακολουθεί να έχει το προβάδισμα, λόγω «βάθους», ωστόσο θα πρέπει να κοπιάσει για να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά.

Στην ισπανική ACB, υπάρχει η δεύτερη κόντρα Ρεάλ Μαδρίτης-Μπασκόνια για τα ημιτελικά. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει το προβάδισμα, αφού νίκησε με 94-84 στον πρώτο αγώνα που έγινε στην έδρα της και κυνηγά το δεύτερο βήμα κόντρα στην ανταγωνιστική Μπασκόνια. Τρίτη αναμέτρηση στην ημιτελική σειρά Μπάγερν-Βόννη της γερμανικής BBL. Μια νίκη ακόμα για να βρεθεί στους τελικούς ψάχνει η Μπάγερν, που κέρδισε για δεύτερη φορά μέσα στη Βόννη (82-81) κι έκανε το 2-0. Στη γαλλική Pro Α, μονομαχούν Μονακό-Ορτέζ στον δεύτερο αγώνα των ημιτελικών. Η Μονακό άνοιξε το σκορ, αφού διέλυσε με 94-65 την Ορτέζ στο εναρκτήριο ματς της σειράς.

17:15   Μονακό-Ορτέζ                                   Pro A Γαλλίας

19:00   Μπάγερν-Βόννη                                 BBL Γερμανίας

19:00   Ρεάλ Μαδρίτης-Μπασκόνια               ACB Ισπανίας

19:00   Αναντολού Εφές-Γαλατάσαραϊ          Super Lig Τουρκίας

20:00   Ολυμπιακός-Προμηθέας                    Basket League