Φενέρμπαχτσε – Ανατολού Εφες στην Ευρώπη και φουλ πρόγραμμα στο ΝΒΑ

Reading time2 λ

Στη «Γηραιά Ήπειρο», δεδομένα ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι της τουρκικής Σούπερ Λιγκ ανάμεσα στη Φενέρμπαχτσε και την Αναντολού Εφές. Σε μια… πρόβα για τα play-off της Euroleague, η Ανατολού Εφές αισθάνεται πιο άνετα, αφού έχει εξασφαλίσει την πρωτιά της κανονικής περιόδου. Η Φενέρμπαχτσε θέλει να «σφραγίσει» την κατάκτηση της δεύτερης θέσης και η μάχη τους στο παρκέ αναμένεται να είναι συναρπαστική.

Ενδιαφέροντα παιχνίδια συναντάμε και στην ισπανική ACB. Η Σαν Πάμπλο Μπούργος υποδέχεται την Ζουβεντούδ Μπανταλόνα σε μια κόντρα με… άρωμα play-off. Η συμμετοχή των δύο συλλόγων στην ελίτ του ισπανικού μπάσκετ είναι πρόκληση και για τους δύο συλλόγους.
Από τις ομάδες με στόχους και φέτος στα ψηλά της βαθμολογίας είναι και η Βαλένθια. Διεκδικεί με αξιώσεις μια θέση στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας και φιλοξενεί την πάντα φιλότιμη Ομπραντόιρο. Γενικά οι αναμετρήσεις της κατηγορίας είναι αμφίρροπες και παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον τα προσφερόμενα χάντικαπ των πόντων.

Φυσικά, η βραδιά ολοκληρώνεται με τη μαγεία του NBA. Από τα δέκα αποψινά παιχνίδια ξεχωρίζει το μεγάλο ραντεβού των πρωτοπόρων της Ανατολής, Φιλαδέλφεια Σίξερς με τους τρίτους της Δύσης, Λος Άντζελες Κλίπερς. Οι Μπρούκλιν Νετς υποδέχονται τους Σάρλοτ Χόρνετς και προσβλέπουν τυχόν αποτυχία της Φιλαδέλφεια ώστε να βρεθούν αυτοί στο ρετιρέ της ανατολικής περιφέρειας.

Στο Τέξας διεξάγεται η σπουδαία μονομαχία των Σαν Αντόνιο Σπερς με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, που θα κρίνει πράγματα για την απευθείας πρόκριση στα play-off, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η μάχη των Ντάλας Μάβερικς με τους φορμαρισμένους Νιου Γιορκ Νικς.

ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

19:30   Σαν Πάμπλο Μπούργος – Ζουβεντούδ Μπανταλόνα

20:00   Φενέρμπαχτσε – Αναντολού Εφές

21:30   Βαλένθια – Ομπραντόιρο

02:00   Φιλαδέλφεια Σίξερς – Λος Άντζελες Κλίπερς

02:30   Μπρούκλιν Νετς – Σάρλοτ Χόρνετς

03:30   Σαν Αντόνιο Σπερς – Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς

04:30   Ντάλας Μάβερικς – Νιου Γιορκ Νικς