Την ισοφάριση ψάχνει η Μπαρτσελόνα, το νέο… θαύμα κυνηγά η Ζενίτ

Reading time3 λ

Η δεύτερη πράξη των playoff της Euroleague ολοκληρώνεται απόψε. Η Μπαρτσελόνα αναζητά στις 22:00 την πρώτη της νίκη στη σειρά με την εκπληκτική Ζενίτ, που την Τετάρτη έκανε την έκπληξη και απέκτησε το πλεονέκτημα έδρας. Η  ΤΣΣΚΑ Μόσχας κυνηγά στις 20:00 τη δεύτερη επιτυχία της επί της Φενέρμπαχτσε, η οποία όμως αποδείχθηκε αξιόμαχη, παρά τα σημαντικά προβλήματα που της έχει προκαλέσει εσχάτως ο κορωνοϊός.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλεί το final four του FIBA Europe Cup που ανοίγει σήμερα τις πύλες του στο Τελ Άβιβ. Στον πρώτο ημιτελικό που γίνεται στις 15:00 κοντράρεται το φαβορί της διοργάνωσης, η ρωσική Πάρμα Περμ με την οικοδέσποινα της διοργάνωσης, την ισραηλινή Ιρόνι Νες Ζιόνα, ενώ τρεις ώρες αργότερα, η ρουμανική Οραντέα αντιμετωπίζει την πολωνική Σλαμ Σταλ Οστρόβ Βιελκοπόλσκι.

Φυσικά και αυτό το βράδυ ολοκληρώνεται με τη μαγεία του ΝΒΑ. Όλα τα βλέμματα συγκεντρώνονται στην ανατολική περιφέρεια, όπου έχουμε δύο πολύ τεράστιες μάχες, με άρωμα play-off. Πρώτη καλύτερη αυτή ανάμεσα στους Μπρούκλιν Νετς και τους Μπόστον Σέλτικς, ενώ εξίσου συναρπαστικό είναι το Ατλάντα Χοκς – Μαϊάμι Χιτ. Κρίσιμη για την προσπάθεια που κάνουν για να βρεθούν στην post season είναι για τους Σάρλοτ Χόρνετς η αναμέτρηση με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Το σασπένς, όμως, δε θα λείψει ούτε στη Δύση. Εντυπωσιακή αναμένεται η μονομαχία των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, που διεκδικούν θέση στην εξάδα, με τους τέταρτους στην περιφέρεια Ντένβερ Νάγκετς. Το Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς – Μέμφις Γκρίζλις μπορεί να αποτελέσει κριτήριο στην προσπάθεια που κάνουν αμφότεροι για συμμετοχή στα play-off, ενώ αμφίρροπος προβλέπεται ο αγώνας των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ με τους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς.

15:00   Πάρμα Περμ – Ιρόνι Νες Ζιόνα                                FIBA Europe Cup

18:00   Οραντέα – Σλαμ Σταλ Οστρόβ Βιελκοπόλσκι          FIBA Europe Cup

20:00   ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Φενέρμπαχτσε                            Euroleague

22:00   Μπαρτσελόνα – Ζενίτ                                               Euroleague

02:30   Ατλάντα Χοκς – Μαϊάμι Χιτ                                     ΝΒΑ

02:30   Μπρούκλιν Νετς – Μπόστον Σέλτικς                       ΝΒΑ

03:00   Σάρλτοτ Χόρνετς – Κλίβελαντ Καβαλιέρς               ΝΒΑ

03:00   Χιούστον Ρόκετς – Λος Άντζελες Κλίπερς               ΝΒΑ

03:00   Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ – Ουάσινγκτον Γουίζαρντς ΝΒΑ

05:00   Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς – Ντένβερ Νάγκετς        ΝΒΑ

05:00   Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς – Μέμφις Γκρίζλις        ΝΒΑ