Αναντολού Εφές-Βίρτους Μπολόνια (16/4/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Αναντολού Εφές – Βίρτους Μπολόνια για τη Euroleague με ασύγκριτες ευκαιρίες για στοίχημα σε τεράστια γκάμα αγορών.

Στο «Sinan Erdem Sports Hall» η Αναντολού Εφές αντιμετωπίζει τη Βίρτους Μπολόνια (16/04/2024) στο πλαίσιο του play – in tournament της Euroleague. Η νικήτρια θα περάσει στον επόμενο γύρο όπου θα αναμετρηθεί με την ηττημένη του ματς ανάμεσα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και τη Μπασκόνια. Όποια επικρατήσει από εκείνο το παιχνίδι θα πάρει το 8ο εισιτήριο για τα play – offs της διοργάνωσης και θα βρει στο δρόμο της τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν θαυμάσιες επιλογές για στοίχημα μπάσκετ στο live σε πληθώρα αγορών με απίθανες αποδόσεις.

Στο Αναντολού Εφές – Βίρτους Μπολόνια οι αποδόσεις έχουν τεράστιο ενδιαφέρον. Ο άσος της Αναντολού Εφές προσφέρεται στο 1,23** και το διπλό της Βίρτους Μπολόνια τοποθετείται στο 4,10** στην πλατφόρμα της Betsson. Στο μεταξύ, το ματς έχει ενεργοποιημένη και την οψιόν του Bet Builder.

ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ – ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Για την αναμέτρηση της Αναντολού Εφές με τη Βίρτους Μπολόνια τα προγνωστικά έχουν σαφή κατεύθυνση και μπορεί στα στατιστικά οι δύο ομάδες να έχουν παρόμοια εικόνα, αλλά δεν ισχύει το ίδιο όσον αφορά στη φόρμα. Διότι ναι μεν αμφότερες είχαν ρεκόρ 17-17 στην κανονική περίοδο, ωστόσο, υπάρχουν διαφορές. Η Αναντολού Εφές είχε 13-4 εντός έδρας και η Βίρτους Μπολόνια 5-12 εκτός. Παράλληλα, οι Τούρκοι έκλεισαν τη regular season με πέντε σερί νίκες, ενώ οι Ιταλοί έχασαν στα τελευταία επτά παιχνίδια τους.

Τι συνέβη στις δύο αναμετρήσεις τους για την κανονική περίοδο της Euroleague 2023-24;

  • 3/11/23 Βίρτους Μπολόνια – Αναντολού Εφές 93-81
  • 12/1/24 Αναντολού Εφές – Βίρτους Μπολόνια 99-75

Ποια είναι η παράδοση ανάμεσα σε Αναντολού Εφές και Βίρτους Μπολόνια στην Ευρωλίγκα;

Από το 2002 μέχρι σήμερα σε  αναμετρήσεις ο απολογισμός είναι:

  • 3 νίκες η Αναντολού Εφές
  • 3 νίκες η Βίρτους Μπολόνια

Η Αναντολού Εφές για μεγάλο διάστημα έμοιαζε καταδικασμένη να μείνει εκτός της postseason και να «πληρώσει» το γεγονός πως βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο μετά την αποχώρηση του κόουτς Εργκίν Αταμάν και σημαντικών παικτών. Ωστόσο, αφότου προσέλαβε τον Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς στη θέση του τεχνικού Ερντέμ Τζαν στις αρχές του 2024 πολλά άλλαξαν κι έγινε πολύ πιο ανταγωνιστική. Έτσι, με το ντεμαράζ στο δεύτερο μισό κατάφερε και μπήκε στο play – in και είναι αρκετά «καυτή» ώστε να ονειρεύεται και τα play – offs.

Η Βίρτους Μπολόνια, πάλι, είχε αντίθετη πορεία. Εξέπληξε το γεγονός πως παρά την ξαφνική απόλυση του Σέρτζιο Σκαριόλο, λίγο πριν από το τζάμπολ της σεζόν, και την πρόσληψη του Λούκα Μπάνκι κατάφερε να κάνει καταπληκτικές εμφανίσεις για αρκετούς μήνες. Μάλιστα, έμοιαζε δεδομένο για καιρό πως θα έπαιρνε ένα από τα τέσσερα εισιτήρια με πλεονέκτημα έδρας στα play – offs. «Κατέρρευσε», όμως, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο play – in και σε κακή αγωνιστική κατάσταση. 

Στη Euroleague το στοίχημα είναι συγκλονιστικό. Αυτή η σεζόν είναι αναμφίβολα μια από τις καλύτερες εδώ και πολλά χρόνια, ενδεχομένως δεκαετίες. Αναντολού Εφές και Βίρτους Μπολόνια διαχειρίζονται το ματς ως τελικό – και είναι, αφού η χαμένη θα πάει σπίτι της. Το Over 168,5 προσφέρεται στο 1,87** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ – ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Αναντολού Εφές – Βίρτους Μπολόνια το στοίχημα των δύο ομάδων έχει να κάνει με την ισορροπία τους και στις δύο μεριές του παρκέ, καθώς πολλές φορές τα ματς τους γίνονται ροντέο και όσα πάνε, όσα έρθουν. Η Αναντολού Εφές, για παράδειγμα, πετυχαίνει 86,1 πόντους ανά ματς και δέχεται 85,6, ενώ η Βίρτους Μπολόνια στέκεται στο 80,2 και 82,5, αντίστοιχα. Σχετικά με τις συνθέσεις, η Αναντολού Εφές δεν έχει στο απόλυτο τον γκαρντ Γκάζι, ενώ η Βίρτους Μπολόνια δεν έχει στο μάξιμουμ τον γκαρντ Κορντινιέ και τον φόργουορντ/σέντερ Κέικοκ.

Euroleague – Play-in Tournament

Αποτελέσματα: Ματς για την 7η θέση:

  • Μακάμπι Τελ Αβίβ – Μπασκόνια (113-85)

Αποτελέσματα: Ματς πρόκρισης για το παιχνίδι της 8ης θέσης:

  • Αναντολού Εφές – Βίρτους Μπολόνια (64-67)

Ματς για την 8η θέση:

  • Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια (89-77)

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ