Αρμάνι Μιλάνο-Βίρτους Μπολόνια, πάλι από την αρχή…

Reading time2 λ

Μεγάλες ευκαιρίες για στοίχημα προσφέρονται στο ματς Αρμάνι Μιλάνο-Βίρτους Μπολόνια.

Σήμερα το βράδυ στις 21:45 διεξάγεται ο πέμπτος τελικός του ιταλικού πρωταθλήματος της Legabasket. Αρμάνι Μιλάνο-Βίρτους Μπολόνια, συναρπαστικό Μπάσκετ και για σούπερ Αποδόσεις, στην πλατφόρμα της Betsson πάντα υπάρχει πληθώρα αγορών και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, όπως και δυνατότητα για live στοιχημα. Ο προηγούμενος τέταρτος τελικός ήταν ο πιο συναρπαστικός στη σειρά, με την Βίρτους να κερδίζει με 93-89 στην παράταση, με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Τεόντοσιτς, Μπελινέλι, Μίκεϊ. Ο πρώτος στον τομέα της ασίστ και της δημιουργίας, με τους άλλους δύο να είναι μαζί οι πρώτοι σκόρερ της Βίρτους.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ Η ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Από την άλλη, για την Αρμάνι Μιλάνο ο μοναδικός που προσπαθούσε και φαινόταν να παλεύει μόνος του ήταν ο Σιλντς, ο οποίος έπαιξε 44 από τα 45 λεπτά του αγώνα, αν και βοήθησε λίγο και ο Νέιπερ. Μετά και από αυτό το παιχνίδι, η σειρά ξεκινάει σήμερα από την αρχή, με το σκορ στο 2-2. Υπενθυμίζουμε πως ο τίτλος κρίνεται στις τέσσερις νίκες, με την Αρμάνι να έχει το πλεονέκτημα της έδρας. Γι’ αυτό και αγωνίζεται απόψε στο γήπεδό της, εκεί που θα δώσει και έβδομο παιχνίδι, αν χρειαστεί, με την Βίρτους να ψάχνει την υπέρβαση που θα της δώσει τον τίτλο.

ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ

Μέχρι στιγμής πάντως το πλεονέκτημα της έδρας έχει αποδειχθεί καθοριστικό, αφού και οι δύο ομάδες έχουν κερδίσει τις αναμετρήσεις που έγιναν στην έδρα τους. Γι’ αυτό και η Αρμάνι θεωρείται πολύ δυνατό φαβορί στο στοίχημα, καθώς το να πάρει τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι προσφέρεται στο 1,48** στην Betsson. Γενικότερα από την εικόνα των τεσσάρων αγώνων ως τώρα, η ομάδα που τερμάτισε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, η Αρμάνι Μιλάνο, μοιάζει ελαφρώς καλύτερη. Όταν όμως η συνολική διαφορά σκορ μεταξύ των δύο ομάδων είναι 321-320 στους πόντους έπειτα από τέσσερα παιχνίδια, καταλαβαίνει κάποιος πως τα πάντα θα κριθούν στις λεπτομέρειες.

21:30   Αρμάνι Μιλάνο-Βίρτους Μπολόνια

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |