Μαϊάμι Χιτ-Ντένβερ Νάγκετς, προβάδισμα οι Νάγκετς

Reading time2 λ

Αγωνία, σασπένς, θέαμα και ανατροπές στο ΝΒΑ και προβάδισμα στο Μαϊάμι Χιτ-Ντένβερ Νάγκετς

Μετά τα μεσάνυχτα, ξημερώματα Σαββάτου, γίνεται ο τέταρτος τελικός του ΝΒΑ, Μαϊάμι Χιτ-Ντένβερ Νάγκετς. Οι Νάγκετς κέρδισαν το δεύτερο παιχνίδι πριν δύο μέρες στο ίδιο γήπεδο με 94-109, πήραν κεφάλι στη σειρά με 2-1 και έχουν πάλι τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Άλλωστε ο Γιόκιτς δείχνει αγριεμένος, πετυχαίνοντας άλλο ένα τριπλ-νταμπλ, με περισσότερους από 30 πόντους, αλλά και 20 ριμπάουντ. Στην πλατφόρμα της Betsson ο τελικός του ΝΒΑ προσφέρεται σε live στοιχημα, πάντα με κορυφαίες αποδόσεις και μεγάλη ποικιλία σε στοιχηματικές επιλογές.

ΕΦΕΣ ΠΙΛΣΕΝ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ, ΣΤΟ «ΚΑΝΑΒΑΤΣΟ» Η ΦΕΝΕΡ

Στις 20:00 διεξάγεται ο τέταρτος ημιτελικός του τουρκικού πρωταθλήματος, Εφές Πίλσεν-Φενέρμπαχτσε, με την Φενέρμπαχτσε να βρίσκεται στο «καναβάτσο». Είναι πίσω στη σειρά με 2-1 και αν χάσει σήμερα, τελειώνει το πρωτάθλημα γι’ αυτήν. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη είχε φοβερά παράπονα από τη διαιτησία στο τρίτο παιχνίδι, με τη διοίκηση να βγάζει ανακοίνωση πως οι διαιτητές χάρισαν τη νίκη στην Εφές Πίλσεν. Το κλίμα είναι γενικώς τεταμένο, ακόμη και μεταξύ των παικτών, μετά από διάφορα που έχουν συμβεί στις τρεις προηγούμενες αναμετρήσεις. Αυτό που μένει να φανεί σήμερα είναι αν θα προκύψει και πέμπτος αγώνας, στην έδρα της Φενέρμπαχτσε, σε περίπτωση νίκης της Φενέρ, ή αν ολοκληρωθεί η σειρά με νίκη-πρόκριση της Εφές Πίλσεν. 

ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ-ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΤΕΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Σήμερα το βράδυ αρχίζει και η σειρά των τελικών στην Ιταλία, με το Αρμάνι Μιλάνο-Βίρτους Μπολόνια. Δηλαδή τις δύο ομάδες που τερμάτισαν στην πρώτη και τη δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου. Αυτές που εκπροσωπούν και τη χώρα στην Euroleague, ενώ έχουν και τα μεγαλύτερα μπάτζετ. Μία σειρά που μοιάζει αμφίρροπη και αρκετά ενδιαφέρουσα, με την Αρμάνι να έχει το πλεονέκτημα της έδρας. 

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΟΥΝΙΚΑΧΑ ΜΑΛΑΓΑ, ΓΙΑ ΤΟ 2-0 Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Στην Ισπανία γίνεται ο δεύτερος ημιτελικός Μπαρτσελόνα-Ουνικάχα Μάλαγα, με την Μπαρτσελόνα να έχει κερδίσει το πρώτο παιχνίδι με 84-81 στην έδρα της, όπου φάνηκε πως το έργο της κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι. Άλλωστε η Μάλαγα είναι φιναλίστ του Champions League και κυπελλούχος Ισπανίας. 

20:00   Εφές Πίλσεν-Φενέρμπαχτσε TBSL

21:30   Αρμάνι Μιλάνο-Βίρτους Μπολόνια Legabasket 

22:00   Μπαρτσελόνα-Ουνικάχα Μάλαγα   ACB Liga Endessa

03:30   Μαϊάμι Χιτ-Ντένβερ Νάγκετς           NBA

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |