Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης, πρώτο El Classico τίτλου

Reading time2 λ

Η ACB ολοκληρώνεται με τις κόντρες Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης και πολλές επιλογές για στοιχημα 

Απόψε στις 22:00 αρχίζουν οι τελικοί ACB Μπάσκετ Ισπανίας, με τη σειρά να ξεκινά με το Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης. Πάντως, η Μπαρτσελόνα δεν θεωρείται και τόσο «καυτό» φαβορί αν και εξακολουθεί να έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του τίτλου από αυτήν να προσφέρεται στο 1,75**, αν και η νίκη της στον σημερινό αγώνα είναι μόλις στο 1,46** στην Betsson. Άλλωστε η Μπαρτσελόνα τερμάτισε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, με την Ρεάλ Μαδρίτης στην 3η θέση. Αλλά στον ημιτελικό της Euroleague, η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν αυτή που «χαμογέλασε» στο τέλος, αποκλείοντας την Μπαρτσελόνα, παίζοντας μάλιστα και χωρίς τον Γιαμπουσέλε. Όπως και να έχει, αναμένονται τουλάχιστον τρεις πολύ δυνατές κόντρες που προσφέρονται για στοιχημα online, με την Μπαρτσελόνα να έχει το προβάδισμα της έδρας, παίζοντας τα δύο πρώτα παιχνίδια στη Βαρκελώνη.

ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟ 2-2 ΣΤΗ ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Λίγο νωρίτερα, στις 21:30, διεξάγεται ο τέταρτος τελικός του ιταλικού πρωταθλήματος μπάσκετ, Βίρτους Μπολόνια-Αρμάνι Μιλάνο. Μέχρι στιγμής οι δύο ομάδες εκμεταλλεύονται την έδρα τους στο έπακρον, με αποτέλεσμα να προηγείται η Αρμάνι Μιλάνο στη σειρά με 2-1, αν και η Βίρτους κέρδισε το τελευταίο παιχνίδι με 69-61. Ο σημερινός αγώνας κρίνεται αρκετά καθοριστικός, αφού αν νικήσει η Βίρτους, ουσιαστικά επαναφέρει τη σειρά στο ξεκίνημα της, ισοφαρίζοντας σε 2-2. Διαφορετικά, σε περίπτωση νίκης της Αρμάνι Μιλάνο, θα αποκτήσει τεράστιο προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου, αφού θα προηγηθεί με 3-1 και θα έχει το επόμενο παιχνίδι στην έδρα της. 

ΕΤΟΙΜΟ ΝΕΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΤΟ ΟΥΛΜ-ΒΟΝΝΗ

Στην Γερμανία σήμερα θα γίνει ο τέταρτος τελικός Ουλμ-Βόννη, με την Ουλμ να έχει την ευκαιρία κατάκτησης του πρώτου πρωταθλήματος της ιστορίας της. Προηγείται 2-1 στην σειρά και χρειάζεται μία νίκη ακόμη, δηλαδή να εκμεταλλευτεί την έδρα της, για να πανηγυρίσει ένα ιστορικό επίτευγμα. Το οποίο γίνεται μεγαλύτερο, αν συνυπολογίσει κάποιος πως πρόκειται για μία ομάδα που τερμάτισε στην έβδομη θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Αλλά απέκλεισε διαδοχικά στα play off, τις δύο προηγούμενες πρωταθλήτριες. Την Άλμπα Βερολίνου και την Μπάγερν Μονάχου. 

21:30   Ουλμ-Βόννη  Bundesliga

21:30   Βίρτους Μπολόνια-Αρμάνι Μιλάνο Legabasket

22:00   Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρότης      ACB Liga Endessa

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |