Μάλαγα-Μπαρτσελόνα, μονόδρομος η νίκη για την Μάλαγα

Reading time2 λ

Πλούσιο θέαμα και μεγάλες ευκαιρίες για στοίχημα αναμένονται στο ματς Μάλαγα-Μπαρτσελόνα.

Ο τέταρτος ημιτελικός για το Μπάσκετ Ισπανίας, Μάλαγα-Μπαρτσελόνα στην ACB έχει μεγάλο ενδιαφέρον στα Προγνωστικά Στοιχήματος, καθώς είναι τελικός για τη Μάλαγα. Στην πλατφόρμα της Betsson υπάρχει και η δυνατότητα για live στοιχημα στο ματς, αλλά και μεγάλη ποικιλία στοιχημάτων για κάθε γούστο. Η Μπαρτσελόνα κατάφερε στο τελευταίο παιχνίδι να «αλώσει» την έδρα της Μάλαγα κερδίζοντας με 79-90, ξεπερνώντας άμεσα το «σπάσιμο» της δικής της έδρας από την αντίπαλο της. Πήρε πάλι «κεφάλι» στη σειρά, ούσα μπροστά με 2-1, κάτι που σημαίνει πως αν κερδίσει απόψε θα περάσει στον τελικό. Αυτό μετατρέπει τον αγώνα σε καθοριστική αναμέτρηση για τη Μάλαγα, καθώς σε περίπτωση ήττας ολοκληρώνεται γι’ αυτήν η σεζόν.

ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ-ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ

Λίγο νωρίτερα, με το Αναντολού Εφές-Καρσίγιακα ξεκινούν οι τελικοί στο Μπάσκετ Τουρκίας. Το ενδιαφέρον είναι πως η Αναντολού Εφές τερμάτισε στην 3η θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, με την Καρσίγιακα να είναι τέταρτη. Αυτό σημαίνει πως η Αναντολού Εφές, βάζει στοίχημα για τον 16ο τίτλο της, έχοντας το πλεονέκτημα έδρας. Παρουσιάζεται και ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς το ρόστερ της είναι πάρα πολύ ανώτερο από αυτό της αντιπάλου της, ενώ απέκλεισε και την περσινή πρωταθλήτρια, Φενέρμπαχτσε. Επίσης, ο Αταμάν θέλει να αποχαιρετήσει τους οπαδούς της με την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος. Από την άλλη μεριά η Καρσίγιακα άφησε εκτός την ομάδα που τερμάτισε στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου, την Τουρκ Τέλεκομ. Με τον πρώην διεθνή μπασκετμπολίστα Ουφούκ Σαρίτσα στον πάγκο αγωνίζεται αρκετά επιθετικά και θεαματικά, όπως αρέσει να παίζει και στην Αναντολού Εφές. Μαζί της κατέκτησε το μοναδικό πρωτάθλημα της ιστορίας της, το 2015, αντιμετωπίζοντας και τότε στον τελικό την Εφές.

20:00     Αναντολού Εφές-Καρσίγιακα    TBSL

22:00     Ουνικάχα Μάλαγα- Μπαρτσελόνα        ACB Liga Endessa

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |