Βόννη-Χάποελ Ιερουσαλήμ, τελικός αουτσάιντερ

Reading time2 λ

Πλήθος επιλογών για ποντάρισμα στον τελικό του Basketball Champions League, Χάποελ Ιερουσαλήμ-Βόννη

Σήμερα στις 21:30 διεξάγεται ο τελικός του Basketball Champions League, Βόννη-Χάποελ Ιερουσαλήμ. Στην πλατφόρμα της Betsson υπάρχουν πάντα διαθέσιμες συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για live στοιχημα.

Τόσο η Βόννη όσο και η Χάποελ Ιερουσαλήμ, έκαναν την έκπληξη, αφήνοντας εκτός τελικού τις δύο ισπανικές ομάδες. Η Βόννη μάλιστα κέρδισε την Ουνικάχα Μάλαγα, διοργανώτρια του final-4, ενώ η Χάποελ Ιερουσαλήμ άφησε εκτός την Τενερίφη. Επομένως οι δύο ισπανικές ομάδες θα αγωνιστούν απλά στον μικρό τελικό της διοργάνωσης, που θα γίνει νωρίτερα το απόγευμα, το Τενερίφη-Ουνικάχα Μάλαγα.

Λίγο νωρίτερα από τον μεγάλο τελικό, στην ίδια χώρα αλλά σε άλλη διοργάνωση, στην ACB Liga Endessa, γίνεται ένα εξαιρετικά κρίσιμο παιχνίδι, το Μπασκόνια-Μπαρτσελόνα. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αν κερδίσει η Μπαρτσελόνα θα κατακτήσει την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, έχοντας το απόλυτο πλεονέκτημα ως το τέλος των play offs. Αν κερδίσει η Μπασκόνια, θα της αρκεί μία νίκη την τελευταία αγωνιστική για να τερματίσει πρώτη, εκτός αν κερδίσει απόψε με διαφορά μεγαλύτερη των 15 πόντων.

ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΩΝ ΧΙΤ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

Στις 22:30 το βράδυ, μεσημέρι ώρα ΗΠΑ, διεξάγεται ο έβδομος και τελευταίος ημιτελικός της Ανατολικής Περιφέρειας του ΝΒΑ, το Μπόστον Σέλτικς-Φιλαδέλφεια 76ερς. Από αυτό το ζευγάρι θα προκύψει ο αντίπαλος των Μαϊάμι Χιτ που κατάφεραν από το play in tournament να βρεθούν στον τελικό της Ανατολής, όπου θα έχουν μάλιστα και το πλεονέκτημα έδρας, ενώ θα είναι το φαβορί της αναμέτρησης.

Μένει να φανεί ποιος από τους Τέιτουμ, Εμπίντ, θα χαμογελάσει στο αποψινό παιχνίδι, το οποίο αναμένεται με πάρα πολύ ενδιαφέρον. Όπως φάνηκε και από τις προηγούμενες έξι αναμετρήσεις των δύο ομάδων, δεν υπάρχουν μεγάλες αγωνιστικές διαφορές μεταξύ τους.

18:00     Τενερίφη-Ουνικάχα Μάλαγα    Basketball Champions League

19:30     Μπασκόνια-Μπαρτσελόνα        Liga Endessa ACB

21:30     Βόννη-Χάποελ Ιερουσαλήμ        Basketball Champions League

22:30     Μπόστον Σέλτικς-Φιλαδέλφεια 76ερς   NBA

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |