Γιατί θα βγει MVP στο Μουντομπάσκετ ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ;

Reading time4 λ

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ θέλει να είναι ο Κορυφαίος Σκόρερ στο FIBA WC 2023.

Από τις 25 Αυγούστου ως και τις 10 Σεπτεμβρίου η καρδιά του μπάσκετ θα χτυπάει στην Ινδονησία, τις Φιλιππίνες και την Ιαπωνία καθώς θα διεξάγεται το Παγκόσμιο Κύπελλο μπασκετ. Μια συναρπαστική διοργάνωση για την οποία προσφέρεται πληθώρα αγορών για στοιχημα online στην πλατφόρμα της Betsson. Τον Παγκόσμιο αλλά και τον Ευρωπαϊκό τίτλο κατέχει η Ισπανία και υπολογίζεται για νικητής του FIBA WC 2023. Σε αυτό το τουρνουά θα βασιστεί περισσότερο από κάθε άλλη φορά στα αδέλφια Ερνανγκόμεθ για να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και να διαδραματίσει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η ΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΧΟΥΑΝΤΣΟ ΕΡΝΑΝΓΚΟΜΕΘ ΓΙΑ MVP ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ 2023

Οι Ισπανοί περιμένουν πολλά από τον αδελφό του, ο οποίος συμφώνησε με την Μπαρτσελόνα και σίγουρα ο ίδιος θα ήθελε να είναι ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ MVP στο Μουντομπάσκετ 2023. Πρόκειται, άλλωστε για τον MVP του EuroBasket κι έναν παίκτη που νιώθει άνετα να παίζει σε τέτοια μεγάλα τουρνουά και αποδίδει σε υψηλό επίπεδο. Όμως, στο στοίχημα το να είναι ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ mvp στο Μουντομπάσκετ 2023 και το dark horse για το βραβείο, προσφέρεται σε υψηλές αποδόσεις. Συγκεκριμένα, το να είναι εκείνος ο πολυτιμότερος παίκτης του τουρνουά προσφέρεται στο 23,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

Η Εθνική Ισπανίας, που υπερασπίζεται τον τίτλο που κατέκτησε το 2019 και είναι μια από τις ισχυρές διεκδικήτριες του χρυσού μεταλλίου. Επί του παρόντος είναι το 6ο φαβορί για να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και προσφέρεται στο 13,00** στην πλατφόρμα της Betsson. Μεγάλο φαβορί είναι οι ΗΠΑ στο στοίχημα νικητής FIBA WC 2023 με απόδοση 1,80**. Ο Καναδάς είναι δεύτερος με απόδοση 9,00**, ακολουθεί η Γαλλία επίσης στο 9,00**, η Αυστραλία με 10,00**, ενώ η Σερβία προσφέρεται στις Αποδόσεις για Νικήτρια του Μουντομπάσκετ 2023 όσο και η Ισπανία (13,00**).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΧΟΥΑΝΤΣΟ ΕΡΝΑΝΓΚΟΜΕΘ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΣΚΟΡΕΡ FIBA WC 2023

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στα πρώτα του χρόνια στους Ντένβερ Νάγκετς στο NBA σε ηλικία 21 ετών είχε δημιουργήσει προσδοκίες πως θα μπορούσε να κάνει τεράστια καριέρα στον… μαγικό κόσμο. Σιγά σιγά, όμως, άρχισε να παρουσιάζει πτώση. Από το 2020 μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί σε πέντε διαφορετικές ομάδες (Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Μπόστον Σέλτικς, Σαν Αντόνιο Σπερς, Γιούτα Τζαζ, Τορόντο Ράπτορς).

Σταδιακά, έγινε πιο γνωστός ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ από την ταινία με τον Άνταμ Σάντλερ. Το Hustle του Netflix, στο οποίο συμπαραγωγός ήταν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ήταν τεράστια επιτυχία κι έκτοτε η ερώτηση είναι αν ο Ισπανός φόργουορντ μπορεί να γίνει και πάλι box office (σ.σ. μια έκφραση του σινεμά που στις ΗΠΑ χρησιμοποιούν για τους μεγάλους σταρ του αθλητισμού). Έχει δύο μετάλλια (χάλκινο και χρυσό) στο EuroBasket και τώρα θέλει να δείξει την αξία του και στο παγκόσμιο στερέωμα. Στις Αποδόσεις ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ υπολογίζεται ως πιθανός Κορυφαίος Σκόρερ στο FIBA WC 2023, αν και σ’ αυτή την κατηγορία τα μεγάλα φαβορί είναι ο Σέι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ του Καναδά με 4,25** κι ο Λούκα Ντόντσιτς της Σλοβενίας με 4,50**.

Με την Ισπανία να συμμετέχει στον 7ο όμιλο μαζί με τη Βραζιλία, το Ιράν και την Ακτή Ελεφαντοστού, ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ θα έχει την ευκαιρία να λάμψει αρχικά κόντρα σε αντιπάλους που θεωρητικά είναι χαμηλότερου επιπέδου από την ομάδα του, με στοιχημα στο παγκοσμιο κυπελλο μπασκετ 2023 να «φορτώσει» πολύ τα αντίπαλα καλάθια. Αξίζει να σημειώσουμε πως ο 27χρονος φόργουορντ είναι ένας από τους πλέον αξιόπιστους σουτέρ από την περιφέρεια που υπάρχουν στο συγκρότημα του Σέρτζιο Σκαριόλο.

Φυσικά, μπορεί να συμβάλλει και στο παιχνίδι μέσα από τη γραμμή των 6,75μ., κάτι το οποίο τον έκανε περιζήτητο μεταξύ των μεγάλων ομάδων της Euroleague. Στα φιλικά προετοιμασίας της Ισπανίας έδειξε τις αρετές του και πως μπορεί πολύ εύκολα να… πάρει φωτιά απ’ οπουδήποτε στο παρκέ και να σκοράρει κατά βούληση.

Ο Παναθηναϊκός πρόλαβε και τον… άρπαξε προσφέροντάς του ένα μεγάλο συμβόλαιο και ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ θέλει να χρησιμοποιήσει το FIBA WC 2023 προκειμένου να υπενθυμίσει σε όλους πόσο καλός είναι και πόσο χρήσιμος μπορεί να φανεί λειτουργώντας σε διαφορετικούς ρόλους στα πλαίσια μιας ομάδας και στις δύο πλευρές του παρκέ.

Με αυτή τη νοοτροπία θα… κατέβει στο μεγάλο ραντεβού ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει το ταλέντο του και τις δεξιότητές του.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |