Γιατί θα βγει MVP στο Μουντομπάσκετ ο Νικολά Μπατούμ;

Reading time3 λ

Γιατί το στοίχημα να είναι MVP του Μουντομπάσκετ 2023 ο Νικολά Μπατούμ με τη Γαλλία έχει λογική…

Το Παγκόσμιο Κύπελλο μπασκετ περιμένει στη… γωνία και υπόσχεται ανεπανάληπτο θέαμα και μεγάλες συγκινήσεις καθώς οι κορυφαίες εθνικές ομάδες θα ανταγωνιστούν από τις 25 Αυγούστου ως τις 10 Σεπτεμβρίου για τη διάκριση. Με το τουρνουά, που θα διεξαχθεί σε Ινδονησία, Φιλιππίνες και Ιαπωνία, να πλησιάζει υπάρχουν ήδη εξαιρετικές επιλογές για online στοιχημα στην πλατφόρμα της Betsson. Σε πρώτο πλάνο ενόψει του FIBA WC 2023 βρίσκεται η Γαλλία η οποία στις Αποδόσεις για Νικήτρια του Μουντομπάσκετ 2023 είναι μια από τις ομάδες που αναμένεται να διεκδικήσουν κάποιο μετάλλιο. Ο Νικολά Μπατούμ έχει τα φόντα να αναδειχθεί MVP στο Μουντομπάσκετ 2023 καθώς είναι ένας από τους ηγέτες του συγκροτήματος του Βενσάν Κολέ.

ΦΙΛΟΔΟΞΗ Η ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Η αποστολή της Γαλλίας που θα λάβει μέρος στο FIBA WC 2023 αποτελείται από τους: Σιλβέν Φρανσίσκο (μέχρι πρότινος στο Περιστέρι, πλέον στην Μπάγερν Μ.), Νάνο ντε Κολό (Βιλερμπάν), Αϊζέια Κορντινιέ (Βίρτους Μπολόνια), Έλι Οκόμπο (Μονακό), Έβαν Φουρνιέ (Νιού Γιόρκ Νικς), Γιακούμπα Ουαταρά (Μονακό), Τέρι Τάρπεϊ (Μονακό), Νικολά Μπατούμ (Λος Άντζελες Κλίπερς), Γκέρσον Γιαμπουσέλε (Ρεάλ Μαδρίτης), Ματίας Λεσόρ (Παναθηναϊκός), Μουσταφά Φαλ (Ολυμπιακός), Ρούντι Γκομπέρ (Μινεσότα Τίμπεργουλβς).

Για την κατάκτηση του χρυσού το μεγάλο φαβορί στο στοιχημα του μουντομπασκετ 2023 στην πλατφόρμα της Betsson είναι οι ΗΠΑ με 1,80** και ακολουθούν ο Καναδάς για νικητής του FIBA WC 2023 με 9,00**, όπως ακριβώς η Γαλλία και η Αυστραλία στο 10,00**. Από εκεί και πέρα, η Σερβία προσφέρεται στο 13,00** μαζί με την Ισπανία, ενώ η Ελλάδα εκτινάχτηκε σε απόδοση 29,00** (από 15,00) μετά την είδηση ότι δεν θα συμμετέχει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ του 2023.  

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΜΠΑΤΟΥΜ ΓΙΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΣΚΟΡΕΡ FIBA WC 2023

Η Γαλλία διαθέτει πλούσιο ρόστερ. Έχει έναν σταρ στη ρακέτα (Ρούντι Γκομπέρ), έναν εντυπωσιακό γκαρντ (Νάντο Ντε Κολό), σκόρερ (Φουρνιέ, Οκόμπο), έναν πολύ καλό φόργουορντ (Γιαμπουσέλε) αλλά ο παίκτης που μπορεί να την ανεβάσει επίπεδο είναι ο Νικολά Μπατούμ. Γιατί είναι ο καλύτερος περιφερειακός της – εκείνος που μπορεί να βοηθήσει στην επίθεση με το σουτ του εκτός… ζωγραφιστού, αλλά και να μαρκάρει κάποιους από τους καλύτερους παίκτες των αντιπάλων. Στις προσωπικές κατηγορίες παικτών οι Αποδόσεις του Νικολά Μπατούμ για να είναι ο Κορυφαίος Σκόρερ στο FIBA WC 2023 έχουν ενδιαφέρον.

TO ΣΤΟΙΧΗΜΑ ME ΝΙΚΟΛΑ ΜΠΑΤΟΥΜ MVP TOY ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ 2023

Ο Νικολά Μπατούμ προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν με τους Λος Άντζελες Κλίπερς. Έπαιξε σε 78 παιχνίδια στην κανονική διάρκεια με 6,1 πόντους και 3,8 ριμπάουντ ανά παιχνίδι, ενώ στα playoffs του NBA, η απόδοσή του δεν ήταν εξίσου καλή. Ωστόσο, το σημαντικό στην περίπτωση του Μπατούμ κι αυτό που κρατάμε για τις πιθανότητές του να αναδειχθεί mvp tου μουντομπασκετ είναι πως είχε 39,1% στα τρίποντα – το οποίο είναι εξαιρετικό ποσοστό – και 56,3% στα δίποντα. Στους Κλίπερς, λόγω του ρόλου που είχε μέσα στην ομάδα δεν έπαιρνε πολλές επιθέσεις. Στη Γαλλία αυτό θα αλλάξει και θα έχει μεγαλύτερη παρουσία στην επίθεση, οπότε το στοίχημα με τον Νικολά Μπατούμ να είναι αυτός ο mvp στο Μουντομπάσκετ 2023 έχει σημαντικές πιθανότητες επιβεβαίωσης. Άλλωστε, αγωνιζόμενος στο NBA έχει αποδείξει πως μπορεί να πάρει «φωτιά» και τότε είναι δύσκολο να περιοριστεί.

Ο Μπατούμ έχει «αγκαλιάσει» αυτή την πρόκληση και θέλει να δείξει την αξία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023, μιας κι αυτό θα βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει μακριά στη διοργάνωση. Η Γαλλία στο  FIBA WC 2023 βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με τον Καναδά, τη Λετονία και το Λίβανο. Άνοιξε σε τιμή αουτσάιντερ να πάρει την πρωτιά στο 8ο γκρουπ και πιο συγκεκριμένα στο 2,40 με τον Καναδά φαβορί του 1,60, όμως 10 ημέρες πριν το τζάμπολ στο Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ και οι δύο ομάδες πλέον δίνονται με σχετικά κοντινές αποδόσεις – η Γαλλία βρίσκεται στο 1,80** και ο Καναδάς στο 2,05**.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |