Μπόστον Σέλτικς-Μαϊάμι Χιτ, οριστικό τέλος

Reading time2 λ

Η μεγάλη μάχη του Μπόστον Σέλτικς-Μαϊάμι Χιτ συνοδεύεται από δεκάδες επιλογές για στοιχημα

Σήμερα το βράδυ, μετά τα μεσάνυχτα, ξημερώματα Τρίτης, διεξάγεται ο έβδομος και τελευταίος τελικός της Ανατολής, το Μπόστον Σέλτικς-Μαϊάμι Χιτ. Στην πλατφόρμα της Betsson υπάρχουν πάντα διαθέσιμες συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για live στοιχημα.

Πριν από μία εβδομάδα, οι Μαϊάμι Χιτ είχαν πετύχει το 3-0 στη σειρά των τελικών της Ανατολής και κάποιοι έκαναν λόγο ακόμη και για «σκούπισμα». Ωστόσο, οι Μπόστον Σέλτικς όχι απλά δεν τα παράτησαν, αλλά βρίσκονται στα πρόθυρα του να γράψουν ιστορία, καθώς ισοφάρισαν σε 3-3 και φιλοδοξούν να γίνουν η πρώτη ομάδα που θα γυρίσει σειρά από 3-0 σε play offs στο NBA.

Έτσι όπως έχει εξελιχθεί η σειρά, οι Σέλτικς μοιάζουν πλέον αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρόκριση στον τελικό του ΝΒΑ. Κάτι που ίσχυε και πριν αρχίσουν τα παιχνίδια. Αρκετοί κάνουν λόγο και για «μεταφυσικά» πράγματα, μετά τον τρόπο που έμειναν «ζωντανοί» στη σειρά, με το καλάθι του Γουάιτ στην εκπνοή. Μένει να φανεί αν μπορεί ο ηγέτης των Μαϊάμι Χιτ, Τζίμι Μπάτλερ, να στηρίξει και με πράξεις τις δηλώσεις του πως η ομάδα του θα κερδίσει το έβδομο παιχνίδι και θα περάσει στον τελικό, εκεί που περιμένουν οι Ντένβερ Νάγκετς.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ PLAY OFFS ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Απόψε γίνεται και ο τελευταίος πρώτος προημιτελικός της ACB, το Μπαρτσελόνα-Βαλένθια. Αμφότερες οι ομάδες συμμετείχαν στη Euroleague, αλλά η Μπαρτσελόνα τερμάτισε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της κανονικής περιόδου και η Βαλένθια στην όγδοη. Η Μπαρτσελόνα φαντάζει ως το πολύ δυνατό φαβορί της σειράς, αλλά η Βαλένθια είναι πάντα επικίνδυνη.

Στη Γερμανία ξεκινάει ο δεύτερος ημιτελικός των play offs, το Βόννη-Λούντβισμπεργκ, με τη Βόννη να είναι η ομάδα που ήταν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στην κανονική περίοδο, ενώ κατέκτησε και το Champions League στο μπάσκετ. Μοιάζει το μεγάλο φαβορί να πάρει και τον τίτλο της Bundesliga, αφού η Μπάγερν δεν είναι στα καλύτερα της αυτή την εποχή.

Τέλος, στην Ιταλία διεξάγεται το δεύτερο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς Αρμάνι Μιλάνο-Ντιναμό Σάσαρι, με την Αρμάνι να κάνει στο πρώτο παιχνίδι επίδειξη δύναμης. Κάτι που συνέβη και στα προημιτελικά, παρουσιάζοντας ένα «αγριεμένο» πρόσωπο σε αυτό το ξεκίνημα των play offs.

19:00   Βόννη-Λούντβισμπεργκ      Bundesliga

20:30   Αρμάνι Μιλάνο-Ντιναμό Σάσαρι     Legabasket

22:00   Μπαρτσελόνα-Βαλένθια      ACB

03:30   Μπόστον Σέλτικς-Μαϊάμι Χιτ          NBA

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |