Game Time: Αυστραλία-Ιορδανία, δυνατό τεστ

Reading time3 λ

Στο φιλικό της Αυστραλίας με την Ιορδανία, η Betsson δημιούργησε μεγάλες ευκαιρίες για ποντάρισμα.

18:45   Οράν-Σάουρα                                                 Ligue 1 Αλγερίας

Η Οράν έφυγε με την ισοπαλία από την έδρα της Μάγκρα (0-0) και συνεχίζει να έχει θετικό αγωνιστικό πρόσημο. Αήττητη στα 11 τελευταία παιχνίδια της, έστω κι αν έχει πανηγυρίσει μονάχα 3 νίκες, ενώ δεν έχει ηττηθεί στις 4 τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις της.

Η Σάουρα περιορίστηκε στην ισοπαλία με τη Σετίφ (0-0) και ο στόχος της πρώτης δυάδας που οδηγεί στο αφρικανικό Champions League απομακρύνθηκε. Πλέον καλείται να διατηρηθεί στην τετράδα για να κερδίσει την έξοδο στις αφρικανικό Confederation Cup, όμως παραμένει ασταθής και με τον Μουσταφά Τζαλίτ στον πάγκο και δεν έχει νίκη στις 5 τελευταίες εξόδους της.

19:00   Αγκόλα-Κεντροαφρικανική Δημοκρατία    Προκριματικά Κυπέλλου Εθνών Αφρικής

Η Αγκόλα ήρθε ισόπαλη με την Ισημερινή Γουινέα (0-0) στο τελευταίο φιλικό πριν την είσοδο στην προκριματική φάση. Θα επιχειρήσει να δώσει τέλος σε ένα σερί 5 αγώνων δίχως νίκη, ποντάρει στην έδρα της, όπου είναι αήττητη στα 2 τελευταία ματς.

Η Κεντροαφρικανική Δημοκρατία απέσπασε ισοπαλία από Σουδάν (0-0) στο τελευταίο της τεστ. Είναι το αουτσάιντερ του πέμπτου ομίλου, δεν έχει κερδίσει στα 5 τελευταία επίσημα ή φιλικά παιχνίδια, δεν κατάφερε να γευτεί τη χαρά της νίκης στις 4 τελευταίες εξορμήσεις της.

19:00   Λιβύη-Μποτσουάνα                                       Προκριματικά Κυπέλλου Εθνών Αφρικής

Η Λιβύη γνώρισε την ήττα στη Μαυριτανία (0-2) στον τελευταίο αγώνα προετοιμασίας. Είναι από τις διεκδικήτριες της πρόκρισης στον δέκατο όμιλο, έχει νέο προπονητή τον Κορεντέν Μαρτέν, όμως, πανηγύρισε μονάχα 2 νίκες στις 8 τελευταίες αναμετρήσεις της, ενώ κέρδισε μόνο 1 από τα 7 τελευταία εντός έδρας ματς.

Η Μποτσουάνα προκρίθηκε δίχως αγώνες στους ομίλους της προκριματικής φάσης, αφού αποσύρθηκε η Ερυθραία. Φαντάζει ως ο αδύναμος κρίκος του γκρουπ, κέρδισε μόλις 1 από τους 6 τελευταίους αγώνες της, ενώ η τελευταία εκτός έδρας επιτυχία της καταγράφηκε τον Ιούνιο του 2019.

20:00   Νησιά Φερόε U21 – Ουκρανία U21             Προκριματικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21

Τα Νησιά Φερόε πέρασαν νικηφόρα από την έδρα της Βόρειας Μακεδονίας (1-0) και αναζωπύρωσαν τις –λίγες- ελπίδες τους για τη δεύτερη θέση του όγδοου ομίλου. Έδωσαν τέλος σε ένα σερί 6 αγώνων δίχως νίκη, ποντάρουν στην έδρα τους, όπου είναι αήττητα στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις.

Η Ουκρανία δεν έχει αγωνιστεί μέσα στο 2022, ως απόρροια της ρωσικής εισβολής. Δύσκολη η προετοιμασία της, αλλά η τελευταία ανάμνηση είναι η νίκη επί της Σερβίας (2-1). Διατηρεί ένα αήττητο σερί 3 ματς, θέλει να εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα μπαράζ, αλλά και να ελπίζει για την πρωτιά, όμως δεν κέρδισε στις 2 τελευταίες εκτός έδρας αποστολές της.

21:00   Αυστραλία-Ιορδανία                                      Διεθνές Φιλικό

Η Αυστραλία γνώρισε την ήττα στη Σαουδική Αραβία (0-1) στην τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αυτό το φιλικό στο Κατάρ αποτελεί πρόβα για το μπαράζ της ασιατικής ζώνης με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, που διεξάγεται την ερχόμενη εβδομάδα και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες έπειτα από 3 σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Η Ιορδανία νίκησε την Ινδία (2-0) σε φιλικό που έγινε στην Ντόχα του Κατάρ, ενόψει των μαχών που έχει να δώσει για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Κυπέλλου Ασίας. Μοιάζει σε καλή κατάσταση, αφού κέρδισε και τα 2 «τεστ» μέσα στον Μάιο, διαθέτοντας επιθετική ευχέρεια, ενώ παραδοσιακά δυσκολεύει τους Αυστραλούς.