Ιταλία U19-Πολωνία U19, για δύο αποτελέσματα οι Ιταλοί

Reading time2 λ

Υψηλό κίνητρο στο Ιταλία U19-Πολωνία U19 που συνοδεύεται από συναρπαστικές επιλογές για στοιχημα.

Στις 19:00, διεξάγεται το Ιταλία U19-Πολωνία U19, από το οποίο θα προκύψει η δεύτερη ομάδα του δεύτερου ομίλου που θα περάσει στα ημιτελικά της τελικής φάσης του UEFA European Under-19. Η Ιταλία έχει το πλεονέκτημα να παίζει για δύο αποτελέσματα, καθώς είναι ισόβαθμη με την Πολωνία, αλλά με σαφώς καλύτερη διαφορά τερμάτων. Πρόσθετο ενδιαφέρον για στοιχημα online ενδέχεται να δώσει στο παιχνίδι το ότι η Πολωνία μόνο αν κερδίσει θα περάσει στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΒΟΡΙ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ

Βάσει των εμφανίσεων των δύο ομάδων μέχρι στιγμής, στους αγώνες τους απέναντι σε Μάλτα και Πορτογαλία, αλλά και στα προκριματικά της διοργάνωσης, πριν την τελική της φάση, είναι λογικό φαβορί η εθνική νέων ποδόσφαιρο της Ιταλία για να περάσει στην επόμενη φάση. Μένει να το επιβεβαιώσει εντός αγωνιστικού χώρου. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, Μάλτα U19-Πορτογαλία U19, δεν υπάρχει κανένα απολύτως βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού η Πορτογαλία U19 έχει εξασφαλίσει την πρωτιά του ομίλου, ενώ η Μάλτα U19 είναι ουραγός. Πολύ πιθανόν, ενόψει και της παρουσίας της στα ημιτελικά, η Πορτογαλία να παίξει με αρκετές αλλαγές και εκτεταμένο ροτέισον στη σημερινή αναμέτρηση.

ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΟΡΥΦΗΣ ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Στο Brasileirao Serie A μπορεί το Γκρέμιο-Μποταφόγκο να μην θεωρείται ντέρμπι με τη σημασία του όρου, αφού εδρεύουν σε διαφορετικές πόλεις, αλλά σίγουρα είναι ντέρμπι κορυφής. Είναι λογικό όταν παίζει η πρωτοπόρος στην έδρα της δεύτερης που είναι στο -7 πίσω της, να ξεχωρίζει από τα άλλα ματς, τόσο αγωνιστικά όσο και στο στοιχημα. Ενδιαφέρον υπάρχει και στο Φλουμινένσε-Ιντερνασιονάλ, λόγω κυρίως των ονομάτων και των «φανελών» των δύο ομάδων. Σήμερα διεξάγονται και παιχνίδια στο πρωτάθλημα Νορβηγίας, με το Οντ Γκρένλαντ-Μπόντο Γκλιμτ να ξεχωρίζει, καθώς η πρωτοπόρος Μπόντο Γκλιμτ έχει δύο σερί γκέλες και μένει να φανεί αν «τριτώσει το κακό». Επίσης, έχουμε πρωτάθλημα Σουηδίας, με το παιχνίδι που ολοκληρώνει την αγωνιστική, το Κάλμαρ-Έλφσμποργκ, να παρουσιάζει και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για στοιχημα.

18:00     Οντ Γκρένλαντ-Μπόντο Γκλίμτ  Eliteserien

18:30     Κάλμαρ-Έλφσμποργκ   Allsvenskan

19:00     Ιταλία U19-Πολωνία U19             Euro 2023 U19

19:00     Μάλτα U19-Πορτογαλία U19     Euro 2023 U19

22:00     Φλουμινένσε-Ιντερνασιονάλ    Brasileiraio Serie A

00:30     ΓκρέμιοΜποταφόγκο  Brasileiraio Serie A

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |