Παλμέιρας-Φλαμένγκο, στο κυνήγι της πρώτης δυάδας

Reading time3 λ

Ντέρμπι στα ψηλά της Serie A Βραζιλίας με πολλές επιλογές για στοιχημα το Παλμέιρας-Φλαμένγκο.

Πέντε αγώνες διεξάγονται τα ξημερώματα της Κυριακής για την 14η αγωνιστική της Serie A Brasileirao. Ο πιο σημαντικός αγώνας, βάσει ονομάτων, είναι το Παλμέιρας-Φλαμένγκο (8/7), το τελευταίο παιχνίδι της βραδιάς, στις 03:00 τα ξημερώματα. Άλλωστε πρόκειται για δύο από τις τρεις τελευταίες πρωταθλήτριες της χώρας, με την άλλη να είναι η Ατλέτικο Μινέιρο, ενώ τρέχουσα είναι η Παλμέιρας.

ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΗΣ

Μέχρι στιγμής πάντως βρίσκονται στο κυνήγι των Γκρέμιο και Μποταφόγκο, οι οποίες κατέχουν τις δύο πρώτες θέσεις στην βαθμολογία. Η Φλαμένγκο βρίσκεται στην τρίτη θέση, με δύο βαθμούς περισσότερους από την τέταρτη Παλμέιρας και στοίχημα ότι ποντάρει στην έδρα της ώστε να την ξεπεράσει. Αμφότερες έπαιξαν για το κύπελλο μέσα στην εβδομάδα και έχουν επαναληπτικούς την ερχόμενη εβδομάδα. Η Φλαμένγκο νίκησε 2-1 την Ατλέτικο Παραναένσε εντός έδρας, ενώ η Παλμέιρας έχασε 1-0 εκτός έδρας από την Σάο Πάολο. Αν και πρόκειται για τις δύο καλύτερες επιθέσεις του πρωταθλήματος, στις Αποδόσεις του αγώνα Παλμέιρας-Φλαμένγκο το over 2,5 προσφέρεται σε τιμή 1,87** στην πλατφόρμα της Betsson, ως ελαφρύ φαβορί σε σχέση με το under 2,5.                                                                                                                                     

ΚΟΝΤΡΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΣΤΟ ΜΠΕΛΟ ΟΡΙΖΟΝΤΕ

Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι το Ατλέτικο Μινέιρο-Κορίνθιανς που γίνεται στο Μπέλο Οριζόντε, κυρίως λόγω των δύο τεχνικών που βρίσκονται στους πάγκους των ομάδων. Στην Ατλέτικο Μινέιρο ανέλαβε πριν λίγο καιρό ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι, πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Βραζιλίας και στον πάγκο της Κορίνθιανς βρίσκεται ο «ομότιμός» του, Βαντερλέι Λουξεμπούργο. Ουσιαστικά πρόκειται για κόντρα δύο «αλεπούδων» των πάγκων, τουλάχιστον όσον αφορά στην Βραζιλία και το online στοιχημα στο ματς αναμένεται να έχει ενδιαφέρον. Από εκεί και πέρα έχουμε άλλους τρεις αγώνες, ανάμεσά τους το ντέρμπι ουραγών του βαθμολογικού πίνακα, το Κοριτίμπα-Αμέρικα Μινέιρο και το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τις αναμετρήσεις Βάσκο Ντα Γκάμα-Κρουζέιρο και Κουιάμπα-Μπαϊα.

22:00     Βάσκο Ντα Γκάμα-Κρουζέιρο    Brasileiraio Serie A

22:00     Κουιάμπα-Μπαϊα           Brasileiraio Serie A

00:30     Ατλέτικο Μινέιρο-Κορίνθιανς   Brasileiraio Serie A

00:30     Κοριτίμπα-Αμέρικα Μινέιρο      Brasileiraio Serie A

03:00     Παλμέιρας-Φλαμένγκο Brasileiraio Serie A

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |