Game Time: Σαραγόσα-Έιμπαρ, δύσκολη αναμέτρηση

Reading time3 λ

Πολλές επιλογές για στοίχημα επιφυλάσσει η αναμέτρηση της Σαραγόσα με την Έιμπαρ.

17:00   Σαραγόσα-Έιμπαρ                                    Segunda Division Ισπανίας

Η Σαραγόσα έκαμψε δύσκολα την αντίσταση της Μενσαχέρο στο Κύπελλο (1-0), αλλά τώρα θέλει να πλησιάσει την εξάδα του πρωταθλήματος. Βέβαια, εκεί απέχει από τις νίκες στα 2 τελευταία ματς, ενώ έχει πανηγυρίσει μόλις 1 νίκη στις 9 εντός έδρας αναμετρήσεις.

Η Έιμπαρ απέκλεισε την Γκέρνικα στο Copa del Rey (2-1), επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική της κατάσταση. Είναι αήττητη στις 6 τελευταίες υποχρεώσεις της σε όλες τις διοργανώσεις, ωστόσο κέρδισε σε μόλις 1 από τις 6 τελευταίες εξόδους της για τη Segunda Division

19:00   Εθνικός Άχνας-Απόλλων Λεμεσού          Α’ Κατηγορία Κύπρου

Ο Εθνικός Άχνας πανηγύρισε την πρώτη φετινή του νίκη στο πρωτάθλημα επί του Ολυμπιακού Λευκωσίας (1-0). Η αλλαγή προπονητή έφερε άλλο αέρα στους γηπεδούχους, που αύξησαν τις ελπίδες τους για παραμονή, αλλά έχουν από τον Μάιο να σημειώσουν διαδοχικές νίκες.

Ο Απόλλων Λεμεσού έφυγε με βαθμό από την έδρα της Ανόρθωσης (1-1) και παραμένει στην κορυφή. Δεν έχει γνωρίσει την ήττα στις 5 τελευταίες αγωνιστικές, έχασε σε μόλις 1 από τα 5 εκτός έδρας ματς, ενώ μετρά 4 διαδοχικές νίκες επί του Εθνικού Άχνας στο πρωτάθλημα.

19:30   Λαμία-ΠΑΣ Γιάννινα                                Super League

Η Λαμία πέτυχε μια σημαντική νίκη επί του Ιωνικού (2-0) για το Κύπελλο. Βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο, αφού δεν είχε δεχτεί γκολ ούτε στην ισοπαλία με τον Απόλλωνα Σμύρνης και τώρα θα ψάξει την παρθενική νίκη της ως οικοδέσποινα στο πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ηττήθηκε στο φινάλε από την ΑΕΚ (1-2), αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται στην εξάδα. Συνεχίζει να παίζει καλό ποδόσφαιρο, με συνέπεια να έχει χάσει μόλις 1 από τις 5 εκτός έδρας αποστολές του στη Super League. Το παρελθόν, όμως, δεν ευνοεί, καθώς ως φιλοξενούμενος της Λαμίας δεν έχει νίκη από το 2006.

20:00   Βάλντχοφ Μανχάιμ-Βέχεν Βισμπάτεν     3.Liga Γερμανίας

Η Βάλντχοφ Μανχάιμ πέρασε εμφατικά από την έδρα της Μόναχο 1860 (3-1) και παραμένει σε τροχιά κορυφής. Είναι αήττητη στα 3 τελευταία ματς, στα οποία πέτυχε 2 νίκες σημείωσε 9 γκολ, ενώ έχει συμπληρώσει 8 εντός έδρας παιχνίδια δίχως ήττα.

Η Βέχεν Βισμπάτεν κόλλησε στην ισοπαλία με την Βερλ (0-0) και βρέθηκε στη μέση της κατάταξης. Απέτυχε να κερδίσει στις 3 τελευταίες αναμετρήσεις, όμως, σε 9 εκτός έδρας αγώνες έχει πανηγυρίσει 5 νίκες.

21:45   Νιόρ-Τουλούζ                                            Ligue 2 Γαλλίας

Η Νιόρ ηττήθηκε εύκολα στην Κορσική από την Μπαστιά (0-2) κι έμεινε πίσω στην κούρσα της πεντάδας. Κατέγραψε 2 ήττες στα ισάριθμα τελευταία ματς και 4 στα τελευταία 6, ενώ δεν φημίζεται για την αξιοπιστία στην έδρα της.

Η Τουλούζ νίκησε εκτός έδρας την Τρελισάκ (3-1) στο πλαίσιο του Coupe de France. Στόχος της η παραμονή στην κορυφή, με όπλο το αήττητο σερί 9 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις. Επιπλέον, δεν έχει χάσει σε καμιά από τις 10 φετινές εξόδους της.