Game Time: Μίλαν-Γιουβέντους, κόντρα ολκής

Reading time3 λ

Εκπληκτικές προσφορές για στοίχημα δημιούργησε η Betsson για το ματς της Γιουβέντους με τη Μίλαν.

15:00   Άρης-Λαμία                                                         Super League

Ο Άρης συμβιβάστηκε με την ισοπαλία κόντρα στη Λαμία (0-0) στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου. Μόνο ιδανικά δεν έχει ξεκινήσει το 2022, αφού σε 3 αγώνες όλων των διοργανώσεων δεν κατάφερε καν να σκοράρει. Πάντως, είναι αήττητος στις 4 τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις.

Η Λαμία «οχυρώθηκε» κι απέσπασε «λευκή» ισοπαλία από τον Άρη στο πλαίσιο του Κυπέλλου. Βρίσκεται σε θετικό μονοπάτι, αφού δεν ηττήθηκε στα 2 τελευταία ματς, ωστόσο δεν κατάφερε να κερδίσει στις 3 τελευταίες εξόδους της, ενώ δεν έχει νίκη στις 4 επισκέψεις στην έδρα του Άρη.

16:30   Λειψία-Βόλφσμπουργκ                                      Bundesliga Γερμανίας

Η Λειψία έκαμψε την αντίσταση της Χάνσα Ρόστοκ (2-0) και συνεχίζει στο DFB Pokal. Ιδανικό το ξεκίνημά της στο 2022, καθώς έχει πανηγυρίσει 3 νίκες σε ισάριθμους αγώνες όλων των διοργανώσεων, στις οποίες σημείωσε 8 τέρματα.

Η Βόλφσμπουργκ έμεινε ισόπαλη με τη Χέρτα Βερολίνου (0-0) και πλέον απέχει μόλις 3 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Αγνοεί τη νίκη στους 8 τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος, ενώ δεν έχει κερδίσει στις 6 τελευταίες αναμετρήσεις στη Λειψία.

18:05   Μονπελιέ-Μονακό                                              Ligue 1 Γαλλίας

Η Μονπελιέ έχασε στην έδρα της από την Τρουά (0-1), πληρώνοντας το αριθμητικό μειονέκτημα στο τελευταίο ημίωρο. Έχει ηττηθεί στα 2 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, αλλά έχει θετικό εντός έδρας πρόσημο με 6 νίκες και μόλις 2 ήττες στα 10 τελευταία ματς.

Η Μονακό συνέτριψε την Κλερμόν (4-0) και πλησίασε σε απόσταση αναπνοής από την πεντάδα. Δεν έχει δεχτεί γκολ στα 2 ματς με τον Φιλίπ Κλεμάν στον πάγκο, έχει χτίσει ένα αήττητο σερί 5 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ δεν έχει χάσει στις 4 τελευταίες συναντήσεις με τη Μονπελιέ.

19:30   Ράγιο Βαγιεκάνο-Αθλέτικ Μπιλμπάο               La Liga Ισπανίας

Η Ράγιο Βαγιεκάνο πέτυχε σπουδαία ανατροπή στην Τζιρόνα (2-1) και πέρασε στην οκτάδα του Κυπέλλου. Στοχεύει σε επιστροφή στην τετράδα, είναι αήττητη στα 3 τελευταία ματς όλων των διοργανώσεων, ενώ δεν έχει ηττηθεί στα 10 φετινά εντός έδρας παιχνίδια της.

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο πανηγύρισε μια σπουδαία πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα στην παράταση (3-2) και συνεχίζει στο Copa del Rey. Παραμένει σε καλή κατάσταση με μόλις 1 ήττα στους 6 τελευταίους αγώνες όλων των διοργανώσεων, ενώ έχει χάσει μονάχα 1 από τα 11 εκτός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος.

21:45   Μίλαν-Γιουβέντους                                             Serie A Ιταλίας

Η Μίλαν υπέστη απρόσμενη εντός έδρας ήττα από τη Σπέτσια στις καθυστερήσεις (1-2) κι έχασε ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή. Καλείται να δείξει χαρακτήρα, αλλά έχει πανηγυρίσει μόλις 2 νίκες στις 6 τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις της στη Serie A.

Η Γιουβέντους πήρε εμφατική πρόκριση επί της Σαμπντόρια στο Κύπελλο (3-1). Οι 2 σερί επιτυχίες μέσα σε ένα τριήμερο ανέβασαν την ψυχολογία της, βρίσκεται σε απόσταση βολής από την τετράδα, είναι αήττητη στις 5 τελευταίες εξορμήσεις της στο πρωτάθλημα, σημειώνοντας 4 νίκες, ενώ έχει χάσει μόλις 1 από τις 5 τελευταίες επισκέψεις της στο Μιλάνο.