Prime Time: UTC-Μπινασιονάλ, δυνατή έδρα

Reading time2 λ

Σούπερ επιλογές για ποντάρισμα και στο live σε αναμετρήσεις ποδοσφαίρου και μπάσκετ

Το βραδινό κουπόνι προσφέρει συναρπαστικούς αγώνες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ από τις 22:00 μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες. Ματς που υπόσχονται μοναδικές στιγμές διασκέδασης και 100% δράση. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε απλά, ειδικά και combo στοιχήματα. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Για την Liga Betsson 1 του Περού, UTC-Ντεπορτίβο Μπινασιονάλ. Η UTC είναι ως επί το πλείστον μια ασταθής ομάδα με ευάλωτη άμυνα (πέντε από τα τελευταία έξι παιχνίδια ήταν goal/goal και τουλάχιστον Over 2,5), η οποία, όμως, μεταμορφώνεται εντός έδρας όπου έχει τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και μονάχα μια ήττα. Η Ντεπορτίβο Μπινασιονάλ, πάλι, είναι φιλόδοξη και απέχει τρεις βαθμούς από την δεύτερη θέση. Θα χρειαστεί να ξεπεράσει τον εαυτό της, πάντως, μιας και το τελευταίο διάστημα δεν είναι αποτελεσματική εκτός έδρας (μετράει δύο απανωτές ήττες).

ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕ ΒΡΑΖΙΛΙΑ, ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΚΑΙ ΧΙΛΗ

Η δράση συνεχίζεται στη Νότια Αμερική και μετά τα μεσάνυχτα με την Βραζιλία να βρίσκεται στο επίκεντρο. Δυνατό ματς αναμένεται στο Σπορτ Ρεσίφε-Πόντε Πρέτα για την δεύτερη κατηγορία, ενώ στο Copa do Brasil συγκρούονται Μπραγκαντίνο-Γκοϊάς. Η Μπραγκαντίνο νίκησε με 2-1 στο α’ ματς και είναι το φαβορί για να πάρει την πρόκριση στον 4ο γύρο του θεσμού. Παράλληλα, το πρόγραμμα προσφέρει συναρπαστικά ματς για τα πλέι οφ της Primera A της Κολομβίας με το Ατλέτικο Νασιονάλ-Μιγιονάριος να ξεχωρίζει. Ευκαιρίες για ποντάρισμα υπάρχουν και στους αγώνες για την Ascenso Betsson της Χιλής και το Κύπελλο Αργεντινής.

Στο κουπόνι του μπάσκετ, τέλος, σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το Μπανταλόνα-Τενερίφη για τα προημιτελικά της ACB. Η Τενερίφη προηγείται με 1-0 στη σειρά καθώς διέλυσε την αντίπαλό της με 103-76 στο α’ ματς.

22:00 Μπανταλόνα-Τενερίφη ACB

23:00 UTC-Ντεπορτίβο Μπινασιονάλ Liga 1 Betsson

01:00 Σπορτ Ρεσίφε-Πόντε Πρέτα Serie B Brasil

01:00 Φερνάντες Βιάλ-Ουνιόν Σαν Φελίπε Ascenso Betsson Chile

02:00 Μπουκαραμάνγκα-Τζούνιορ Primera A Colombia

03:30 Μπραγκαντίνο-Γκοϊας Copa do Brasil

03:30 Σαν Λουίς-Ουνιβερσιδάδ δε Κονσεψιόν Ascenso Betsson Chile

04:05 Ατλέτικο Νασιονάλ-Μιγιονάριος Primera A Colombia

06:00 Τίγκρε-Λος Άντες Copa Argentina