Ντάνιελ Αλτμάιερ-Στέφανος Τσιτσιπάς (29/5/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Ντάνιελ Αλτμάιερ – Στέφανος Τσιτσιπάς σε δυνατό ματς για το τουρνουά τένις στο Παρίσι με σούπερ επιλογές για στοίχημα.

Ο Ντάνιελ Αλτμάιερ και ο Στέφανος Τσιτσιπάς κοντράρονται (29/05/2024) στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου του μονού ανδρών στο τουρνουά τένις στο Παρίσι. Η προσπάθεια του Έλληνα πρωταθλητή για να διακριθεί στο δεύτερο Grand Slam της σεζόν συνεχίζεται και η αναμέτρηση υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν θαυμάσιες επιλογές για αθλητικό στοίχημα σε μεγάλη γκάμα αγορών με κορυφαίες αποδόσεις.

Για το ματςΝτάνιελ Αλτμάιερ – Στέφανος Τσιτσιπάς οι αποδόσεις έχουν απόσταση μεταξύ τους. Συγκεκριμένα, η νίκη του Ντάνιελ Αλτμάιερ δίνεται στο 9,50**, την στιγμή που το ενδεχόμενο επικράτησης του Στέφανου Τσιτσιπά βρίσκεται χαμηλότερα στο 1,06** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΝΤΑΝΙΕΛ ΑΛΤΜΑΪΕΡ – ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο παιχνίδιΝτάνιελ Αλτμάιερ – Στέφανος Τσιτσιπάς τα προγνωστικά παρουσιάζουν ισχυρό φαβορί και είναι δικαιολογημένα. Εξάλλου τα στατιστικά τους στη διάρκεια της σεζόν και γενικά στις καριέρες τους αναδεικνύουν τις διαφορές τους. Απόσταση υπάρχει και στη θέση τους στην παγκόσμια κατάταξη. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι το νούμερο 9 κι ο Γερμανός το νούμερο 83.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στον Αλτμάιερ και τον Τσιτσιπά;

  • Δεν έχουν παίξει ποτέ σε επαγγελματικό επίπεδο. Η μόνη φορά που αναμετρήθηκαν ήταν το 2016 στο junior Roland-Garros, όπου επικράτησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Ντάνιελ Αλτμάιερ βρίσκεται σε σχετικά καλό σημείο στην καριέρα του, αν και η αλήθεια είναι πως εσχάτως δεν είναι τόσο ανταγωνιστικός κόντρα σε τενίστες τοπ επιπέδου. Ωστόσο, έχει την φήμη του αθλητή που στη μέρα του μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τους κορυφαίους. Στον προηγούμενο γύρο ξεπέρασε τον Λάζλο Τζέρε με 3-2 σετ. Στο τουρνουά τένις στο Παρίσι η καλύτερη πορεία του σημειώθηκε πριν από τέσσερα χρόνια όταν έφτασε στον 4ο γύρο.

Το στοίχημα στο τένις είναι συναρπαστικό αυτή την εποχή με το Roland-Garros να προσφέρει σπουδαίο θέαμα και μοναδικές εμπειρίες τόσο στο μονό των ανδρών όσο και σ’ εκείνο των γυναικών. Το ενδεχόμενο ο Στέφανος Τσιτσιπάς να κατακτήσει τον τίτλο δίνεται στο 8,50** στην πλατφόρμα της Betsson.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπήκε καλά στη διοργάνωση. Στον πρώτο γύρο ξεπέρασε με 3-0 σετ το εμπόδιο του Μάρτον Φούτσοβιτς. Άρχισε το ματς με ορισμένα προβλήματα, αλλά αφότου βρήκε ρυθμό ήταν ασταμάτητος. Τώρα, θέλει να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί απέναντι στον Αλτμάιερ και να πάρει την πρόκριση για τον επόμενο γύρο. Αν τα καταφέρει θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Λορέντσο Σονέγκο – Ζανγκ Ζιζέν.

Το στοίχημα στο τουρνουά τένις στο Παρίσι προσφέρει πλούσια δράση και σούπερ επιλογές σε άκρως ελκυστικές αποδόσεις. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θέλει να δείξει γιατί λογαριάζεται το φαβορί στο ματς. Το Under 31,5 συνολικά games αγώνα δίνεται στο 1,82** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΝΤΑΝΙΕΛ ΑΛΤΜΑΪΕΡ – ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Ντάνιελ Αλτμάιερ – Στέφανος Τσιτσιπάς το στοίχημα για τους δύο τενίστες είναι φυσικά η νίκη με οποιονδήποτε τρόπο. Ωστόσο, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η τακτική προσέγγισή τους. Ο Τσιτσιπάς θεωρείται από τους καλύτερους στη χωμάτινη επιφάνεια και θα επιχειρήσει να το εκμεταλλευτεί αυτό, αλλά από την άλλη ο Αλτμάιερ είναι γνωστός για το ότι κρύβει άσους στο μανίκι του όποτε παίζει με κορυφαίους αντιπάλους.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ