Στέφανος Τσιτσιπάς-Κάρλος Αλκαράθ (4/6/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Στέφανος Τσιτσιπάς – Κάρλος Αλκαράθ σε σπουδαίο ματς για το τουρνουά τένις στο Παρίσι με αμέτρητες αγορές για στοίχημα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Κάρλος Αλκαράθ (04/06/2024) μονομαχούν στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του τουρνουά τένις στο Παρίσι. Πρόκειται για ένα από τα πιο συναρπαστικά ματς που έχει να προσφέρει το μονό των ανδρών του Grand Slam. Ο Έλληνας πρωταθλητής θέλει να ξεπεράσει κι αυτό το εμπόδιο στην προσπάθειά του να κατακτήσει τον πρώτο major τίτλο της καριέρας του, ενώ ο Ισπανός επιδιώκει να στεφθεί για πρώτη φορά στο γαλλικό όπεν. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν θαυμάσιες επιλογές για αθλητικό στοίχημα σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Για το σπουδαίο ματς Στέφανος Τσιτσιπάς – Κάρλος Αλκαράθ οι αποδόσεις είναι άκρως ελκυστικές και ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες. Συγκεκριμένα, η νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά προσφέρεται στο 4,20**, ενώ το ενδεχόμενο επικράτησης του Κάρλος Αλκαράθ τοποθετείται στο 1,22** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ – ΚΑΡΛΟΣ ΑΛΚΑΡΑΘ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Στέφανος Τσιτσιπάς – Κάρλος Αλκαράθ τα προγνωστικά έχουν σαφή κατεύθυνση, αλλά σε αυτό το τόσο υψηλό επίπεδο οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά. Άλλωστε, κοιτάζοντας τα στατιστικά των δύο αντιπάλων υπάρχουν πλευρές του παιχνιδιού τους πάνω στις οποίες μπορεί να υποστηριχθεί το επιχείρημα για τη νίκη του ενός ή του άλλου.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Κάρλος Αλκαράθ;

  • Στο παρελθόν οι δύο τενίστες έχουν αναμετρηθεί 5 φορές και σε όλες νίκησε ο Κάρλος Αλκαράθ. Στις τρεις τελευταίες ήταν σε χωμάτινη επιφάνεια.
  • Πέρυσι, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε με 3-0 σετ από τον Ισπανό στα προημιτελικά του Roland-Garros.

Με την ανάμνηση της περσινής του ήττας στα προημιτελικά του τουρνουά τένις στο Παρίσι από τον Κάρλος Αλκαράθ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα επιχειρήσει να φέρει ένα διαφορετικό αποτέλεσμα αυτή την φορά. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Για να φτάσει ως αυτό το σημείο απέκλεισε τους Φούτσοβιτς (3-0 σετ), Αλτμάιερ (3-1), Ζανγκ (3-0) και την περασμένη Κυριακή ξεπέρασε με 3-1 σετ και ανατροπή τον Ματέο Αρνάλντι πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση.

Το στοίχημα στο τένις φτάνει στην κορύφωσή του καθώς το τουρνουά τένις στο Παρίσι μας προσφέρει ανεπανάληπτο θέαμα και μεγάλες συγκινήσεις. Τόσο ο Στέφανος Τσιτσιπάς όσο και ο Κάρλος Αλκαράθ έχουν το ταλέντο για να σηκώσουν την κούπα. Ο Κάρλος Αλκαράθ, νούμερο τρία στο ταμπλό, είχε πιο δύσκολο μονοπάτι, αλλά κι εκείνος εντυπωσίασε. Στον δρόμο προς τα προημιτελικά απέκλεισε τους Γουλφ (3-0 σετ), ντε Γιόνγκ (3-1) και στη συνέχεια έβγαλε νοκ άουτ δύο top 30 τενίστες όπως οι Κόρντα (3-0) και Οζέρ-Αλιασίμ (3-0) για να κλείσει ραντεβού με τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο Αλκαράθ αυτή τη σεζόν λόγω ενοχλήσεων και τραυματισμών είχε σκαμπανεβάσματα, αλλά μοιάζει να φτάνει στην κορυφή των δυνάμεών του στο κατάλληλο σημείο.

Το στοίχημα στο τουρνουά τένις στο Παρίσι είναι απόλυτα συναρπαστικό. Το θέαμα δεν συγκρίνεται καθώς οι μάχες για την κατάκτηση του δεύτερου Grand Slam τίτλου στη σεζόν δίνουν και παίρνουν. Στο Στέφανος Τσιτσιπάς – Κάρλος Αλκαράθ η επιλογή για Over 36,5 συνολικά games στον αγώνα τους προσφέρεται στο 1,90** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ – ΚΑΡΛΟΣ ΑΛΚΑΡΑΘ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Στέφανος Τσιτσιπάς – Κάρλος Αλκαράθ το στοίχημα στο αγωνιστικό σκέλος έχει να κάνει με την εκτέλεση στο υψηλότερο επίπεδο. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Κάρλος Αλκαράθ είναι ικανότατοι αμυντικά και επιθετικά στη χωμάτινη επιφάνεια κι αυτό κάνει τη μεταξύ τους αναμέτρηση ένα από τα πολυαναμενόμενα θεάματα του μεγάλου τουρνουά. Το ποιος θα καταφέρει να βγάλει τον άλλον από το ρυθμό του, ενώ παράλληλα είναι αποτελεσματικός θα κάνει σημαντική διαφορά στην εξέλιξη του ματς.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ