Ματέο Αρνάλντι-Στέφανος Τσιτσιπάς (2/6/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Ματέο Αρνάλντι – Στέφανος Τσιτσιπάς για το τουρνουά τένις στο Παρίσι με αμέτρητες αγορές για στοίχημα.

Η δράση στο τουρνουά τένις στο Παρίσι συνεχίζεται σε έντονο ρυθμό και οι Ματέο Αρνάλντι – Στέφανος Τσιτσιπάς (02/06/2024) κοντράρονται στο πλαίσιο του 4ου γύρου του δεύτερου Grand Slam της σεζόν. Το έπαθλο είναι η πρόκριση στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης και ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρουσιάζεται έτοιμος για την πρόκληση καθώς κυνηγάει τον πρώτο major τίτλο στην καριέρα του. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για αθλητικό στοίχημα σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Ενόψει της σπουδαίας αναμέτρησης Ματέο Αρνάλντι – Στέφανος Τσιτσιπάς οι αποδόσεις διαμορφώνονται ως εξής: Η νίκη του Ματέο Αρνάλντι προσφέρεται στο 4,80**, την στιγμή που τη νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά τη συναντάμε πιο πίσω στο 1,18** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΜΑΤΕΟ ΑΡΝΑΛΝΤΙ – ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Ματέο Αρνάλντι – Στέφανος Τσιτσιπάς τα προγνωστικά παρουσιάζουν ισχυρό φαβορί για τη νίκη. Κι αυτά υποστηρίζονται κι από τα στατιστικά των δύο αθλητών στην ως τώρα πορεία τους στη διοργάνωση, αλλά κι από το γεγονός πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι το νούμερο εννιά της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ ο αντίπαλός του είναι το νούμερο 35. Προϊστορία ανάμεσα στους δύο τενίστες δεν υπάρχει καθώς θα παίξουν για πρώτη φορά.

Τι έχουν κάνει ως τώρα στη σεζόν Αρνάλντι και Τσιτσιπάς;

  • Ματέο Αρνάλντι: 15-12, κανένας τίτλος
  • Στέφανος Τσιτσιπάς: 24-9, ένας τίτλος

Ο Ματέο Αρνάλντι, που είναι ένας ανερχόμενος 23χρονος Ιταλός τενίστας, άρχισε την πορεία του στο Roland-Garros με νίκη 3-1 σετ επί του Φιλς στον α’ γύρο και συνέχισε με 3-0 επί του Μίλερ. Στον 3ο γύρο έκανε μια από τις μεγάλες εκπλήξεις του φετινού τουρνουά καθώς έβγαλε νοκ άουτ με 3-0 σετ (και σχετικά εύκολα) τον Αντρέι Ρούμπλεφ, νούμερο έξι του ταμπλό. Αν μη τι άλλο αυτό του έχει τονώσει την αυτοπεποίθηση πηγαίνοντας στο ματς με τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Το στοίχημα στο τένις συναρπάζει και στο Roland-Garros τόσο στο μονό των ανδρών όσο και στο μονό των γυναικών υπάρχουν καταπληκτικές ευκαιρίες για ποντάρισμα. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θέλει να διεκδικήσει το τρόπαιο και το ενδεχόμενο να το κατακτήσει προσφέρεται στο 10,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, από την πλευρά του, στην ως τώρα πορεία του είναι εντυπωσιακός. Νίκησε με 3-0 τον Φούτσοβιτς στον α’ γύρο κι έπειτα ξεπέρασε τα εμπόδια των Αλτμάιερ (3-1) και Ζανγκ Ζιζέν (3-0). Σε όλα αυτά τα παιχνίδια πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, αλλά το ματς με τον Αρνάλντι είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που έχει στο δρόμο του μέχρι στιγμής. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θέλει να διαπρέψει στην «Πόλη του Φωτός» και νιώθει ικανός να φτάσει μακριά.

Το στοίχημα στο τουρνουά τένις στο Παρίσι καθηλώνει με εντυπωσιακές αναμετρήσεις στο πρόγραμμα και φυσικά το ματς Ματέο Αρνάλντι – Στέφανος Τσιτσιπάς να ξεχωρίζει. Αμφότεροι έχουν μεγάλες επιθετικές αρετές στο παιχνίδι τους και η επιλογή του Over 35,5 συνολικά games αγώνα δίνεται στο 1,85** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΜΑΤΕΟ ΑΡΝΑΛΝΤΙ – ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Οι Ματέο Αρνάλντι και Στέφανος Τσιτσιπάς έχουν ένα μεγάλο στοίχημα μπροστά τους. Ο Ιταλός ως τώρα στο τουρνουά δεν έχει αντιμετωπίσει άλλον τενίστα που να βρίσκεται σε τόσο καλή αγωνιστική κατάτασταση και να έχει τόσο πλούσιο ρεπερτόριο στη χωμάτινη επιφάνεια. Ο Έλληνας δεν έχει βρει κάποιον που να έχει τέτοιο ενθουσιασμό και μομέντουμ. Οπότε αναμένεται μια θεαματική αναμέτρηση και από πλευράς τακτικής, αλλά και δυνάμεων τόσο σωματικών, αλλά και πνευματικών.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ