Μάρτον Φούτσοβιτς-Στέφανος Τσιτσιπάς (27/5/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Μαρτόν Φούτσοβιτς – Στέφανος Τσιτσιπάς για το τουρνουά τένις στο Παρίσι με αμέτρητες αγορές για στοίχημα.

Το τουρνουά τένις στο Παρίσι έχει αρχίσει δυναμικά και η αναμέτρηση Μάρτον Φούτσοβιτς – Στέφανος Τσιτσιπάς (27/05/2024) ξεχωρίζει στο πρόγραμμα στο πλαίσιο του πρώτου γύρου του μονού των ανδρών. Ο Έλληνας πρωταθλητής θέλει να κατακτήσει τον πρώτο Grand Slam τίτλο της καριέρας του. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για αθλητικό στοίχημα σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Για το ματς Μάρτον Φούτσοβιτς – Στέφανος Τσιτσιπάς οι αποδόσεις έχουν ως εξής: Η νίκη του Μάρτον Φούτσοβιτς προσφέρεται στο 6,60**, ενώ η επιλογή της νίκης του Στέφανου Τσιτσιπά τοποθετείται χαμηλότερα στο 1,11** στην πλατφόρμα της Betsson. Θυμίζουμε πως όποιος φτάσει πρώτος στα τρία σετ παίρνει τη νίκη. Εκείνος που θα περάσει θα συναντήσει το νικητή του ζευγαριού Λάζλο Τζέρε – Ντάνιελ Άλτμαϊερ στην επόμενη φάση.

ΜΑΡΤΟΝ ΦΟΥΤΣΟΒΙΤΣ – ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Μάρτον Φούτσοβιτς – Στέφανος Τσιτσιπάς τα προγνωστικά παρουσιάζουν φαβορί για την επικράτηση και φυσικά την πρόκριση στο δεύτερο γύρο. Τα στατιστικά του Έλληνα πρωταθλητή και το ταλέντο του, τού δίνουν τον πρώτο λόγο για να φτάσει στη νίκη. Άλλωστε είναι το νούμερο εννιά στον κόσμο, ενώ ο 32χρονος Ούγγρος είναι το νούμερο 53.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στον Φούτσοβιτς και τον Τσιτσιπά;

  • Έχουν αναμετρηθεί δύο φορές στο παρελθόν, το 2017 στη Γένοβα και το 2019 στο Barcelona Open, που επίσης ήταν σε χωμάτινη επιφάνεια. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε και στα δύο ματς.

Ο Μάρτον Φούτσοβιτς πάει στο Roland-Garros με διάθεση να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός κόντρα στους καλύτερους τενίστες και όπου τον βγάλει. Αυτή την σεζόν έχει ανάμεικτα αποτελέσματα και πιο πρόσφατα στο τουρνουά τένις της Ρώμης αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο. Πριν από αυτό, πάντως, είχε δείξει καλά στοιχεία σε τουρνουά χαμηλότερης δυναμικότητας όπως το Challenger του Κάλιαρι και το Estoril Open.

Το στοίχημα στο τένις συναρπάζει και το ματς Μάρτον Φούτσοβιτς – Στέφανος Τσιτσιπάς υπόσχεται πλούσιο θέαμα. Το ενδεχόμενο επικράτησης του Στέφανου Τσιτσιπά με 3-0 σετ πληρώνει στο 1,95** στην πλατφόρμα της Betsson.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, πάλι, μπαίνει στο τουρνουά τένις στο Παρίσι με διάθεση να φτάσει μακριά. Στα 25 του πια θέλει να κατακτήσει τον πρώτο Grand Slam τίτλο της καριέρας του. Έπειτα από αρκετά προβλήματα στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας βρήκε την φόρμα του στο χώμα. Σε αυτή την επιφάνεια κατέκτησε τον τίτλο στο Μόντε Κάρλο, έφτασε στον τελικό στη Βαρκελώνη κι έπειτα από την παρένθεση της Μαδρίτης, έδειξε καλά στοιχεία και στο τουρνουά της Ρώμης.

Το στοίχημα στο τουρνουά τένις στο Παρίσι συγκλονίζει. Το δεύτερο Grand Slam της σεζόν μοιάζει ανοικτό τη δεδομένη χρονική στιγμή και υπάρχουν πολλοί διεκδικητές του τίτλου. Ανάμεσά τους βρίσκεται και ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Μάλιστα, λογαριάζεται το 5ο μεγάλο φαβορί για να πάρει το τρόπαιο και προσφέρεται στο 8,50** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΜΑΡΤΟΝ ΦΟΥΤΣΟΒΙΤΣ – ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την αναμέτρηση Μάρτον Φούτσοβιτς – Στέφανος Τσιτσιπάς το στοίχημα των δύο τενιστών είναι διαφορετικό. Ο Μάρτον Φούτσοβιτς θέλει να δείξει πως μπορεί να σταθεί στο υψηλότερο επίπεδο κι ως το αουτσάιντερ δεν έχει την πίεση στην πλευρά του. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, πάλι, όχι μόνο καλείται να δείξει την ανωτερότητά του στο court, αλλά και να καταθέσει διαπιστευτήρια γιατί θα πρέπει να θεωρείται ισχυρός διεκδικητής του τροπαίου.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ