Μαρία Σάκκαρη-Βαρβάρα Γκρατσέβα (27/5/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Μαρία Σάκκαρη – Βαρβάρα Γκρατσέβα για το τουρνουά τένις στο Παρίσι με ανεπανάληπτες επιλογές για στοίχημα.

Η καρδιά του τένις χτυπάει στο Roland-Garros και το ματς Μαρία Σάκκαρη – Βαρβάρα Γκρατσέβα (27/05/2024) στο πλαίσιο του πρώτου γύρου του μονού των γυναικών στο τουρνουά τένις στο Παρίσι αναμένεται συναρπαστικό. Η Μαρία Σάκκαρη πηγαίνει στο δεύτερο Grand Slam της σεζόν με όνειρα να διεκδικήσει το τρόπαιο. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε συγκλονιστικές επιλογές για online στοίχημα σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

Στην αναμέτρηση Μαρία Σάκκαρη – Βαρβάρα Γκρατσέβα οι αποδόσεις έχουν απόσταση μεταξύ τους. Συγκεκριμένα, η νίκη της Μαρίας Σάκκαρη προσφέρεται στο 1,22**, ενώ το ενδεχόμενο να επικρατήσει η Βαρβάρα Γκρατσέβα δίνεται στο 4,20** στην πλατφόρμα της Betsson. Να σημειώσουμε πως όποια πάρει πρώτη δύο σετ προκρίνεται. Η νικήτρια θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση όποια περάσει από το ζευγάρι Μπερνάρντα Πέρα – Νάο Χιμπίνο.

ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ – ΒΑΡΒΑΡΑ ΓΚΡΑΤΣΕΒΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Μαρία Σάκκαρη – Βαρβάρα Γκρατσέβα τα προγνωστικά παρουσιάζουν φαβορί. Άλλωστε, η Μαρία Σάκκαρη είναι το νούμερο έξι του ταμπλό και το νούμερο επτά στον κόσμο, ενώ η Γκρατσέβα είναι unseeded στο ταμπλό και νούμερο 82 στον κόσμο. Το πιο ψηλά που έχει φτάσει στην καριέρα της η 23χρονη Γαλλίδα είναι το νούμερο 39 και δεν έχει κατακτήσει ακόμη κάποιο μεγάλο τίτλο, ενώ η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχει δύο στο παλμαρέ της.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στην Σάκκαρη και την Γκρατσέβα;

  • Στο παρελθόν οι δύο τενίστριες αναμετρήθηκαν σε δύο περιπτώσεις και σε αμφότερες νίκησε η Σάκκαρη. Τον Φλεβάρη του 2023 η Σάκκαρη επιβλήθηκε με 2-0 στο τουρνουά του Λιντς (σκληρή επιφάνεια), ενώ πριν από μερικές ημέρες στις 10 Μαΐου επικράτησε με 2-0 σετ στο τουρνουά της Ρώμης (χωμάτινη επιφάνεια).

Το στοίχημα στο τένις και δη στο μονό των γυναικών στο Roland-Garros υπόσχεται πλούσιο θέαμα και μεγάλες συγκινήσεις. Η Ίγκα Σφιόντεκ αναζητά να κάνει το three-peat και να γίνει η 3η μετά τις Μόνικα Σέλες και Ζαστίν Ενέν που το πετυχαίνει. Το να πάρει την κούπα και πάλι η Πολωνή δίνεται στο 1,65** στην πλατφόρμα της Betsson.

Η Μαρία Σάκκαρη πάει στο τουρνουά έχοντας δείξει καλά στοιχεία στη διάρκεια της σεζόν στη χωμάτινη επιφάνεια. Έφτασε ως τις «16» στα Open της Μαδρίτης και της Ρώμης. «Νιώθω πως είμαι μια από τις παίκτριες που μπορούν να κατακτήσουν τον τίτλο», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της και θέλει να στείλει μήνυμα από την αρχή της διοργάνωσης ώστε να εδραιώσει πως είναι δυνατή καθώς στα τέσσερα προηγούμενα Grand Slams δεν ξεπέρασε τον δεύτερο γύρο. Να σημειώσουμε πως άρχισε τη χρονιά με δυσκολίες, ενώ σταδιακά ανέβασε το επίπεδο της απόδοσής της.

Η Βαρβάρα Γκρατσέβα είναι το αουτσάιντερ στο ματς και είναι σε φάση όπου προσπαθεί να βρει τον εαυτό της, να συλλέξει εμπειρίες και να βελτιωθεί. Έχοντας παίξει πρόσφατα με την Μαρία Σάκκαρη, θέλει να εκμεταλλευτεί το «μάθημα» που πήρε και να εμφανιστεί καλύτερα προετοιμασμένη για την πρόκληση που αποτελεί η αναμέτρηση με μια από τις κορυφαίες τενίστριες του σιρκουΐ.

Το στοίχημα στο τουρνουά τένις στο Παρίσι καθηλώνει. Η Μαρία Σάκκαρη στοχεύει ψηλά και δικαίως. Άλλωστε, βρίσκεται μέσα στο top 10 των αθλητριών με τις καλύτερες αποδόσεις για να πάρει τον τίτλο. Πιο αναλυτικά, προσφέρεται στο 41,00** να γράψει το όνομά της στην ιστορία του Roland-Garros, αλλά και του ελληνικού τένις.

ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ – ΒΑΡΒΑΡΑ ΓΚΡΑΤΣΕΒΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Μαρία Σάκκαρη – Βαρβάρα Γκρατσέβα το στοίχημα για τις δύο τενίστριες είναι να εμφανιστούν στην καλύτερη εκδοχή τους. Η Μαρία Σάκκαρη πέρυσι στα Grand Slams αλλά και στο φετινό Australian Open δεν μπήκε δυνατά και αυτό θέλει να το αλλάξει. Η Γκρατσέβα, πάλι, δεν έχει καμία πίεση και αυτό ενδεχομένως να την κάνει ακόμη πιο επικίνδυνη ιδίως αν μπορέσει να παίξει απελευθερωμένη, ενώ αν και γεννημένη στη Ρωσία εκπροσωπεί τη Γαλλία, πλέον, κι αυτό σημαίνει πως το κοινό θα βρίσκεται στο πλευρό της.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ