Μάρεϊ-Τσιτσιπάς, θα χρειαστεί ατσάλινη θέληση

Reading time3 λ

Σούπερ επιλογές για στοιχημα στο κορυφαίο τουρνουά τένις του Γουίμπλεντον σε ασύγκριτες αποδόσεις

Ουδέν κακόν αμιγές καλού στο Τουρνουά τένις Γουίμπλεντον αφού μπορεί ο καιρός να μας τα… χάλασε τις προηγούμενες ημέρες, αλλά αυτό σημαίνει πως το πρόγραμμα είναι «φορτωμένο» με ευκαιρίες για στοιχημα online. Στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε, όπως πάντα, εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα αγορών και σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Το ανδρικό, το γυναικείο ταμπλό καθώς κι εκείνα των διπλών είναι γεμάτα συναρπαστικούς αγώνες και το ενδιαφέρον έχει εκτοξευθεί στα ύψη. Επιπλέον, εξαιτίας των αλλαγών στο πρόγραμμα και με τα ματς να διαδέχονται το ένα το άλλο, αυξάνεται και η πίεση προς τους αθλητές και τις αθλήτριες. Στο Γουίμπλεντον τα Προγνωστικά για το στοιχημα έχουν πλέον μάλλον περισσότερο ενδιαφέρον, σε σύγκριση με το αν όλα κυλούσαν ομαλά.

ΟΛΑ… ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΤΣΙΤΣΙΠΑ

Το κορυφαίο ματς της ημέρας είναι για τον δεύτερο γύρο του μονού των ανδρών: Άντι Μάρεϊ-Στέφανος Τσιτσιπάς. Από τις σπάνιες περιπτώσεις που το νούμερο πέντε του ταμπλό λογαριάζεται ως αουτσάιντερ κόντρα στο νούμερο 40 της παγκόσμιας κατάταξης. Το να νικήσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς προσφέρεται στο 2,15** στην πλατφόρμα της Betsson, ενώ η επικράτηση του Άντι Μάρεϊ βρίσκεται στο 1,70**. Είναι ματς ειδικών συνθηκών και τα 12 χρόνια διαφορά μεταξύ τους ίσως να μην μπουν στο… παιχνίδι στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Άντι Μάρεϊ έχει μια μέρα ξεκούρασης παραπάνω, θα έχει το κοινό στο πλευρό του, ενώ είναι… σπεσιαλίστας στο γρασίδι. Με αυτά τα… στοιχεία θα πρέπει να τα βάλει ο Στέφανος Τσιτσιπάς και καλείται να δείξει ατσάλινη θέληση για να περάσει. Όπως ακριβώς έκανε και στη νίκη του με 3-2 σετ επί του Ντόμινικ Τιμ. Να σημειώσουμε πως ο Έλληνας πρωταθλητής εκτός της παρουσίας του στο μονό των ανδρών, τις επόμενες ημέρες είναι προγραμματισμένο να λάβει μέρος στο διπλό των ανδρών με τον αδερφό του Πέτρο, αλλά και στο μεικτό διπλό με την σύντροφό του Πάουλα Μπαδόσα. 

Ο ΡΟΥΝΤ ΘΕΛΕΙ ΝΑ «ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ»

Στο ατομικό των ανδρών του γουίμπλεντον 2023, τώρα, σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το παιχνίδι Λίαμ Μπρόντι-Κάσπερ Ρουντ. Ο Κάσπερ Ρουντ, θεωρητικά, έχει το πάνω χέρι για να φτάσει στη νίκη. Είναι το νούμερο τέσσερα της κατάταξης και στόχος του είναι να διεκδικήσει τον τίτλο. Ο Νορβηγός σταρ, πάντως, στην πρεμιέρα του μπορεί να νικήσει με 3-1 σετ τον Λοράν Λοκολί, αλλά δεν πραγματοποίησε πειστική εμφάνιση. Έτσι, αναμένεται να ανεβάσει την απόδοσή του σήμερα. Το να επικρατήσει με 3-0 σετ προσφέρεται στο 2,10** στην πλατφόρμα της Betsson.

«ΚΟΝΤΡΕΣ» ΣΤΑ ΠΥΡΗΝΑΙΑ

Από το τένις μεταφερόμαστε στην ποδηλασία με το tour de france 2023 να έχει μπει στα Πυρηναία και τις «μάχες» στα βουνά να διαδέχονται η μια την άλλη. Πλέον, πρωταγωνιστές είναι εκείνοι που παλεύουν για τη γενική κατάταξη και το «βασιλιά των βουνών» με τους σπρίντερς να μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα, αν και στο σημερινό 6ο ετάπ του Ποδηλατικού Γύρου της Γαλλίας θα χρειαστούν. Ο Ταντέι Πογκάτσαρ, πάντως, παραμένει το μεγάλο φαβορί στο Στοίχημα Γύρος της Γαλλίας για να κατακτήσει τον 3ο τίτλο του και προσφέρεται στο 1,90** στην πλατφόρμα της Betsson.


**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |