Γιανίκ Σίνερ-Νόβακ Τζόκοβιτς, ολοταχώς για το 8ο Γουίμπλεντον

Reading time3 λ

Εξαιρετικές επιλογές για στοιχημα στα ημιτελικά του κορυφαίου τουρνουά τένις με ασυναγώνιστες αποδόσεις

Το Γουίμπλεντον έχει μπει στο τελικό στάδιο, τόσο στο ταμπλό των ανδρών όσο και σ’ εκείνο των γυναικών, χαρίζοντας σπουδαίες αναμετρήσεις για την ημιτελική φάση. Στην πλατφόρμα της Betsson υπάρχουν πάντοτε απίστευτες ευκαιρίες για online στοιχημα σε μεγάλη γκάμα αγορών και με ασύγκριτες αποδόσεις. Σε πρώτο πλάνο το ματς Γιανίκ Σίνερ-Νόβακ Τζόκοβιτς την Παρασκευή (14/7). Το στοιχημα του Σέρβου σούπερ σταρ είναι να φτάσει στον τελικό και να κατακτήσει για 8η φορά στην καριέρα του τον τίτλο στο τουρνουά τένις Γουίμπλεντον. Είναι το μεγάλο φαβορί και το να επικρατήσει με 3-0 σετ προσφέρεται σε ενισχυμένη απόδοση στο 2,50** στην πλατφόρμα της Betsson.

Ο ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ

Η πορεία του Σέρβου στη φετινή διοργάνωση είναι εντυπωσιακή κι αυτό αποτυπώνεται στις Αποδόσεις αγώνα Γιανίκ Σίνερ-Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ξεπέρασε με 3-0 σετ τους Πέδρο Κατσίν, Τζόρνταν Τόμπσον και Σταν Βαβρίνκα, ενώ απέκλεισε με 3-1 σετ τον Χούμπερτ Χούρκατς στον 4ο γύρο και με 3-1 σετ τον Αντρέι Ρούμπλεφ στους «8». Μετράει, πλέον, 33 σερί νίκες στο Γουίμπλεντον. Στα 36 του δεν μοιάζει διατεθειμένος να ρίξει ρυθμό και θέλει να μεγαλώσει κι άλλο το… μύθο του φτάνοντας στα 24 Grand Slams. Ο Γιανίκ Σίνερ, από τη μεριά του, θα παίξει στα ημιτελικά του τουρνουά τένις Γουίμπλεντον για πρώτη φορά στην καριέρα του. Στο στοιχημα τένις το να πάρει εκείνος τη νίκη βρίσκεται στο 4,80** στην πλατφόρμα της Betsson. Το να ωθήσει το ματς σε Over 36,5 games, στο μεταξύ, δίνεται στο 1,82**. Ο Ιταλός τα έχει πάει περίφημα στη διοργάνωση. Έβγαλε νοκ άουτ τους Χουάν Μανουέλ Τσερούντολο (3-0 σετ), Ντιέγκο Σβάρτσμαν (3-0 σετ), Κουεντέν Αλίς (3-1 σετ), Ντανιέλ Γκαλάν (3-0 σετ) και Ρομάν Σαφιούλιν (3-1 σετ) για να φτάσει στο σημείο να διεκδικεί τη συμμετοχή του στον τελικό. Να σημειώσουμε πως ο Σίνερ έχει αναμετρηθεί δύο φορές στο παρελθόν με τον Τζόκοβιτς και ηττήθηκε σε αμφότερες. Στον άλλον ημιτελικό, πάλι, έχουμε μια επίσης σπουδαία αναμέτρηση: Κάρλος Αλκαράθ-Ντανίλ Μεντβέντεφ. Ο Ισπανός, νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης, θέλει να διεκδικήσει το δεύτερο Grand Slam τίτλο της καριέρας του. Σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά έδειξε να βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Ο Ρώσος, στο μεταξύ, διαθέτει την εμπειρία και κατά διαστήματα έχει παίξει εντυπωσιακό τένις.

ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΩΝ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ

Στο γυναικείο ταμπλό, τώρα, ξεχωρίζει το σημερινό (13/7) ζευγάρι των… εκπλήξεων: Ελίνα Σβιτολίνα-Μαρκέτα Βοντρούσοβα. Η Ελίνα Σβιτολίνα παίζει το καλύτερο τένις της καριέρας της και προέρχεται από νίκη επί του νούμερο ένα στον κόσμο, της Ίγκα Σφιόντεκ. Το να πάρει τη νίκη προσφέρεται στο 2,10** στην πλατφόρμα της Betsson. Η Μαρκέτα Βοντρούσοβα, που απέκλεισε το νούμερο τέσσερα την Τζέσικα Πεγκούλα, λογαριάζεται ως το φαβορί με την επικράτησή της να βρίσκεται στο 1,75**. Όλα στο στοιχημα μοιάζουν ανοικτά στην αναμέτρησή τους με τις δύο τενίστριες να έχουν αψηφήσει ως τώρα τα προγνωστικά για να φτάσουν σε αυτό το σημείο. Στον έτερο ημιτελικό αναμετριούνται δύο τεράστιες τενίστριες: Ονς Ζαμπέρ-Αρίνα Σαμπαλένκα. Αμφότερες βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και όλα είναι ανοικτά για το ποια θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό.

Η «ΜΑΧΗ» ΣΤΟ TOUR DE FRANCE ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Στο μεταξύ ο Ποδηλατικός Γύρος Γαλλίας συνεχίζεται με εντυπωσιακό ρυθμό και τα ετάπ της Πέμπτης (13/7) και της Παρασκευής (14/7) χαρακτηρίζονται κρίσιμα για την εξέλιξη της διοργάνωσης. Στο πρώτο από αυτά, το Roanne – Belleville-en-Beaujolais, υπάρχουν πέντε αναβάσεις με τις τελευταίες δύο να είναι υψηλού επιπέδου. Το σημαντικότερο, πάντως, είναι το μπόνους δευτερολέπτων στο φινάλε κι αυτό σημαίνει πολλά για τους Γιόνας Βίνγκεγκααρντ και Ταντέι Πογκάτσαρ που μάχονται για την πρώτη θέση στη γενική κατάταξη.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |