Μεγάλες «μάχες» στο Γουίμπλεντον

Reading time2 λ

Πλησιάζουν οι τελικοί του τουρνουά τένις και οι ευκαιρίες για στοιχημα αποκτούν μεγαλύτερη αξία

Το τουρνουά τένις Γουίμπλεντον συνεχίζει με αδιάκοπο ρυθμό και σπουδαίο θέαμα στο ανδρικό και στο γυναικείο ταμπλό. Σε αμφότερες τις διοργανώσεις αρχίζει από σήμερα ο χορός των προημιτελικών και τα ματς αναμένονται άκρως ανταγωνιστικά και του υψηλότερου επιπέδου. Στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε, όπως πάντα, εξαιρετικές επιλογές για online στοιχημα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Πλέον, κάθε ματς έχει διαφορετική βαρύτητα καθώς οι τενίστες και οι τενίστριες βλέπουν στον ορίζοντα τη δυνατότητα να διεκδικήσουν ένα από τα σημαντικότερα τρόπαια σε όλα τα σπορ κι ένα από τα majors του του τένις. Οι «μάχες» είναι δίχως αύριο και η πίεση αυξημένη προς όλους, ακόμη και προς τα φαβορί.

ΩΡΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΦΙΟΝΤΕΚ

Το στοιχημα τενις προσφέρει δυνατά ματς με το πρόγραμμα να κάνει… focus στο νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης στο ταμπλό των γυναικών. Στις Αποδόσεις του αγώνα Ίγκα Σφιόντεκ-Ελίνα Σβιτολίνα, η Πολωνή καλείται να αποδείξει γιατί είναι το μεγάλο φαβορί όχι μόνο για τη νίκη, αλλά για την κατάκτηση του τίτλου. Το να επικρατήσει με 2-0 σετ προσφέρεται στο 1,45** στην πλατφόρμα της Betsson, ενώ το να παραχωρήσει ένα και να πάρει τη νίκη με 2-1 βρίσκεται στο 4,60**. Εμείς να σημειώσουμε πως η Σφιόντεκ ήταν εντυπωσιακή στους πρώτους τρεις γύρους, αλλά στον 4ο κόντρα στην Μπελίντα Μπέντσιτς (2-1 σετ) δυσκολεύτηκε πολύ να επικρατήσει. Η Ελίνα Σβιτολίνα, από τη μεριά της, έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Ως wildcard έβγαλε νοκ άουτ τις Βίνους Γουίλιαμς (2-0 σετ), Ελίζ Μέρτενς (2-0 σετ), Σοφία Κένιν (2-0 σετ) και Βικτόρια Αζαρένκα (2-1 σετ με ανατροπή). Παίζει το καλύτερο τένις της καριέρας της. Επίσης για το γυναικείο ταμπλό, Τζέσικα Πεγκούλα-Μαρκέτα Βοντρούσοβα με φαβορί την Αμερικανή που τα έχει πάει περίφημα ως τώρα. Η νίκη της προσφέρεται στο 1,70** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΤΟ… ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΙΝΕΡ

Στους άνδρες, τώρα, στο ματς Γιανίκ Σίνερ-Ρομάν Σαφιούλιν, ο Ιταλός λογαριάζεται ως ο καλύτερος των δύο κι εκείνος με τις καλύτερες πιθανότητες να περάσει. Άλλωστε, ο κόσμος του τένις περιμένει να… εκπληρώσει το πεπρωμένο του και σύντομα να βρεθεί σε θέση που θα διεκδικεί Grand Slam τίτλους. Το να πάρει τη νίκη με 3-0 σετ προσφέρεται στο 2,10** στην πλατφόρμα της Betsson.

Η ΚΟΝΤΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Ο Ποδηλατικός Γύρος Γαλλίας συνεχίζεται και μαζί αυξάνεται το ενδιαφέρον για την κόντρα Γιόνας Βίνγκεγκααρντ – Ταντέι Πογκάτσαρ στη γενική κατάταξη. Ο Πογκάτσαρ έχει… μαζέψει μεγάλο μέρος της διαφοράς που είχε ανοίξει ο Δανός τις προηγούμενες μέρες. Πλέον, τους χωρίζουν 17 δευτερόλεπτα. Στο ετάπ Vulcania-Issoire, με τις πολλές αναβάσεις και το ένα ενδιάμεσο σπριντ, η «μάχη» τους συνεχίζεται…

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |