Στην τελική ευθεία το Italian Open

Reading time1 λ

Πλούσιες επιλογές για στοίχημα στο ανδρικό και γυναικείο ταμπλό του τένις

Έφτασε η ώρα των ημιτελικών στο Italian Open, Internazionali BNL d’Italia. Το τουρνουά της Ρώμης μας έχει προσφέρει εξαιρετικούς αγώνες ως τώρα. Οι δύο αναμετρήσεις που θα βγάλουν τους φιναλίστ της Κυριακής σε άνδρες και γυναίκες αναμένουμε να είναι το ίδιο συναρπαστικές και εξίσου ενδιαφέρουσες όσον αφορά στο στοίχημα. Είναι η τελευταία τόσο μεγάλη διοργάνωση πριν από το γαλλικό Open, RolandGarros. Το πρεστίζ, αλλά και τα χρηματικά έπαθλα είναι ελκυστικά προς τους τενίστες και τις τενίστριες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο.

Έχουμε δει και πολλές εκπλήξεις ως τώρα, κάτι που είναι συνηθισμένο σ’ αυτήν την… ασυνήθιστη αγωνιστική περίοδο όπου οι τενίστες και οι τενίστριες έπρεπε να προσαρμοστούν σε πολύ «φορτωμένο» πρόγραμμα αφότου άρχισε η σεζόν, ενώ πολλοί από εκείνους και εκείνες δεν ένιωθαν άνετα και με τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα που επέβαλλαν τα περισσότερα τουρνουά. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν, πάντως, η σεζόν συνεχίζεται και τώρα οδεύουν προς το δεύτερο Grand Slam. Ενδιαφέροντες αγώνες προσφέρει και το διπλό σε άνδρες και γυναίκες του Italian Open.

Σε άλλα αθλήματα, τώρα, στο NHL, το χόκεϊ επί πάγου στις Η.Π.Α., αρχίζουν τα playoffs του Stanley Cup, με το ζευγάρι Γουάσινγκτον Κάπιταλς-Μπόστον Μπρούινς. ΣτοMLB, το αμερικάνικο μπέιζμπολ, συνεχίζεται η δράση της regular season, με πολύ ανταγωνιστικά παιχνίδια καθώς αρκετά από τα… φαβορί δεν έχουν βρει ακόμη τον εαυτό τους και υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους. Ενδιαφέροντες αγώνες έχει και το UFC 262, με τη μάχη Τσαρλς Ολιβέιρα-Μάικλ Τσάντλερ να ξεχωρίζει στο πρόγραμμα του, ενώ σήμερα στο Moto GP, διεξάγονται και οι κατατακτήριες δοκιμές στο γαλλικό Grand Prix.